Gyproc wandsystemen

 • Scheidingswanden

  Scheidingswanden

  Lichtgewicht scheidingswanden opgebouwd uit een metalen frame met een Gyproc beplating. Door te variëren in profielen, beplating en isolatie kunnen de gestelde eisen op het vlak van akoestiek, brandwerendheid en stootvastheid gemakkelijk behaald worden.

  Lees verder

 • Voorzetwanden

  Voorzetwanden

  Lichtgewicht voorzetwanden opgebouwd uit een metalen frame met een Gyproc beplating. Deze voorzetwanden worden voornamelijk toegepast voor het verbeteren van de geluids- en thermische isolatie van bestaande wanden of gevels.

  Lees verder

 • Akoestische wandsystemen

  Akoestische wandsystemen

  Gyproc SoundBloc systemen zorgen voor optimale geluidsisolatie en bieden akoestisch comfort. Hiermee dragen de systemen bij aan een prettige woon-, werk- en leefomgeving voor de uiteindelijke gebruiker van de ruimte.

  Lees verder

 • Geluidsabsorberende wanden

  Geluidsabsorberende wanden

  Lichtgewicht geluidsabsorberende wanden opgebouwd uit een metalen frame met een Gyproc beplating. Door te variëren in type beplating kan het gewenste absorptieniveau behaald worden.

  Lees verder

 • Gebogen wanden

  Gebogen wanden

  Lichtgewicht gebogen wanden opgebouwd uit een metalen frame met een Gyproc beplating. Door te variëren in profielen en beplating kan de gewenste kromtestraal behaald worden.

  Lees verder

 • Schachtwanden

  Schachtwanden

  Lichtgewicht schachtwanden opgebouwd uit een metalen frame met een Gyproc beplating. Deze schachtwanden worden vooral toegepast ter verbetering van de brandwerendheid van schachten en leidingkokers.

  Lees verder