HABITO en Gyproc Finesse in de woningnieuwbouw

Onder de naam HABITO® hebben wij in de droge afbouw een wand geïntroduceerd die de prestaties van alle bestaande wandsystemen overtreft. Een innovatie van formaat die wereldwijd wordt geïntroduceerd.

Alle vooroordelen over gipskartonwanden zijn met HABITO® voorgoed verleden tijd. HABITO® is extreem robuust, stootbestendig en geluidsisolerend. Aan de HABITO® wand kan maar liefst 30 kg per schroef worden opgehangen, pluggen zijn niet nodig. De nieuwe HABITO® wand is zeer geschikt voor scholen, winkels en in het bijzonder voor de woningbouw. Speciaal voor de natte ruimtes is HABITO® H ontwikkeld.

Kansen voor jou

HABITO® betekent ook voor jou kansen! Want HABITO® wanden worden standaard behangklaar opgeleverd. De ervaring leert dat bewoners graag mooie, strakke en gladde wanden in huis willen hebben. En vragen dus om een Klasse A afwerking. Een afwerking waar je met Gyproc Finesse perfect op kan inspelen. Want met Finesse kun je vanaf 2 mm de HABITO® wanden superglad afwerken, zonder voor te strijken!

Werk in woningnieuwbouw

Bewoners zullen op gyproc.nl meer informatie vinden over HABITO® wanden. Ook zal het mogelijk zijn voor bewoners om te informeren naar vakmensen die de wanden in hun nieuwe woning glad af kunnen werken. Laat ons weten of wij jou in contact mogen brengen met deze huiseigenaren. Vul hiervoor het onderstaande formulier in.

Meer informatie

Wil je meer weten over HABITO® of Gyproc Finesse? Neem dan contact op met een van onze Gyproc adviseursAanmelden als stukadoor voor woningnieuwbouw trajecten

* 
* 
* 
* 
* 
* 
*