Stukadoorsgipsen

 • Gyproc Xact

  Gyproc Xact

  Het lichte werken is ook in de stukadoorswereld doorgebroken. Xact is een zeer soepel te verwerken handgips wat handmatig maar ook machinaal aangebracht kan worden. Gyproc Xact droogt gelijkmatig op en vormt een sterke homogene massa.

  Lees verder

 • Gyproc LP Xcellent

  Gyproc LP Xcellent

  Gyproc LP Xcellent is een zeer soepel te verwerken stukadoorsgips. LP Xcellent kan zowel machinaal als handmatig worden aangebracht en is geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds. Een ideale ondergrond voor alle gangbare afwerksystemen, zoals schilderwerk.

  Lees verder

 • Gyproc X Plus

  Gyproc X Plus

  Gyproc X Plus (voorheen Gyproc LP 33 X Plus) is een soepel te verwerken stukadoorsgips. Gyproc X Plus kan zowel machinaal als handmatig worden aangebracht en geeft een hoog rendement. Het gips is geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds.

  Lees verder

 • Gyproc X L

  Gyproc X L

  Gyproc X L is een soepel te verwerken stukadoorsgips. Gyproc X L wordt machinaal aangebracht en geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds.

  Lees verder

 • Gyproc Finesse

  Gyproc Finesse

  Gyproc Finesse is een soepel te verwerken dunpleister en kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht. Gyproc Finesse dunpleister stukadoorsgips is toepasbaar op alle traditionele steenachtige ondergronden, evenals beton, cellenbeton, gipsblokken en gipsplaten.

  Lees verder

 • Gyproc Classique

  Gyproc Classique

  Gyproc Classique is een soepel te verwerken stukadoorsgips. Dit handgips is toepasbaar op alle traditionele steenachtige ondergronden, evenals beton, cellenbeton, gipsblokken en gipsplaten.

  Lees verder

 • Gyproc Express

  Gyproc Express

  Gyproc Express is een soepel te verwerken stukadoorsgips met korte afbindtijd. Dit handgips vormt een ideale ondergrond voor alle gangbare afwerksystemen, zoals schilderwerk.

  Lees verder

 • Gyproc Unique

  Gyproc Unique

  Gyproc Unique is een pleistergips met grovere vulstoffen en kan zowel handmatig- als machinaal worden aangebracht. Het gips is geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds.

  Lees verder