Gyproc in de media

Regelmatig wordt er over Gyproc gepubliceerd in kranten, tijdschriften of in online artikelen. Bekijk hieronder een selectie van recente artikelen.
 • Plafond en Wand: Hoogwaardige afbouw

  20 november 2015 - MB Afbouwmontage uit Zaltbommel heeft voor de afbouw van het hoofdkantoor van Brand Loyalty in ‘s-hertogenbosch de Gyproc Trophy 2015 gewonnen. De jury roemde de hoogwaardige afbouw van het project.

  Lees meer >

 • Plafond en Wand: Uitdagend buiggips

  20 november 2015 - Helix Afbouw stond bij de tekening van het wand- en plafondpakket voor het Van der Valk Hotel aan de A12 voor een grote uitdaging. Brandvertragende ommantelingen, eilandplafonds met lichtkoven en spectaculair golvende balustrades zijn het resultaat.

  Lees meer >

 • Mebest: Hotel Kaboom

  17 september 2015 - Een lekker eigenwijs hotel, dat mag je Kaboom Hotel Maastricht wel noemen. Omdat het nogal anders is dan andere hotels die je in de hoofdstad van Limburg vindt: low budget met high-end allure. En omdat het op een onorthodoxe manier gebouwd is. In een razend tempo en met een uiterst flexibele planning.

  Lees meer >

 • Stucgoed Magazine Stucen 2.0 met Gyproc Finesse

  10 juli 2015 - Niet meer voorstrijken, sneller verwerken en minder materiaalkosten. Gyproc Finesse heeft het allemaal en is het echte Stucen 2.0. Stucgoed Magazine vroeg aan onze demonstrateurs hoe stukadoors reageren op Finesse en Stucen 2.0

  Lees meer >

 • Plafond en Wand: Afvoegen randafsluitingen niet nodig

  22 juni 2015 - Het afvoegen van randafsluitingen ten behoeve van brandwerendheidseisen is niet nodig. Dat is de conclusie van een onderzoek dat de werkgroep techniek van de Nederlandse Branche Vereniging Gips (NBVG ) heeft laten uitvoeren door onderzoeksbureau Efectis. Hiermee is een antwoord gevonden op veel vragen uit de markt.

  Lees meer >