Nieuwsoverzicht

Hieronder vindt u het Gyproc nieuwsoverzicht. Wilt u automatisch op de hoogte gebracht worden van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor de Gyproc nieuwsbrief.
 • Het nieuwe Gyproc Brandboek nú te downloaden!

  07 december 2017 - Een paar vernieuwingen op een rij: • Onderbouwing van de brandwerendheid van hoge wanden • Nieuwe schachtwand oplossingen • Gewijzigde plafond- vloersystemen

  Lees meer >

 • Gyproc Professionals netwerk uitgebreid met 4 afbouwbedrijven

  07 december 2017 - Het Gyproc Professionals netwerk is uitgebreid met 4 gerenommeerde afbouwbedrijven: Welkom A-Label Afbouw B.V., Afbouw Nederland BV, GDS BouwsystemenB.V. en G & P Afbouw BV!

  Lees meer >

 • HALLO HABITO

  07 december 2017 - HALLO HABITO® Stelt u zich eens voor: een wandsysteem dat alle voordelen van bestaande systemen combineert en alle nadelen wegneemt. Een wand die niet alleen duurzaam en toekomstbestendig, maar ook geluidsisolerend, stootbestendig en massief is en zelfs inbrekers afschrikt. Deze wand is nu werkelijkheid. Onder de naam HABITO® introduceren wij de wand die de prestaties van alle bestaande wandsystemen overtreft.

  Lees meer >

 • Kwakman wint Gyproc Trophy 2017

  07 december 2017 - “De integrale benadering van bouwtechniek, logistiek, duurzaamheid en architectuur laat het perspectief zien waar de bouw zich in de toekomst op gaat richten”, aldus de vakjury. We feliciteren Kwakman Afbouw Volendam BV met de Gyproc Trophy 2017 voor het project ‘hotel Amstelkwartier’ in Amsterdam. De prijswinnaars in de subcategorieën zijn MAT Afbouw BV en GEPLA BV.

  Lees meer >

 • Column ir. Ad Maas: meten is weten, gissen is vergissen!

  06 december 2017 - Vanuit mijn verantwoordelijkheid voor het technisch beleid van het bedrijf en de bijna 30 jaar ervaring in deze rol, heb ik heel wat uitdagingen voorbij zien komen. Veel zaken zijn bijna altijd terug te voeren tot de titel boven deze column: meten is weten, gissen is vergissen. Mensen die mij kennen, hebben mij deze quote dan ook al vaak horen uitspreken.

  Lees meer >