Gyproc Referentieprojecten

Gyproc is trots op de projecten waar haar producten worden toegepast. Daarom zullen we regelmatig projecten toevoegen om u te inspireren en de mogelijkheden van onze producten en systemen te laten zien.
 • Transformatie rijkskantoor Belastingdienst

  Midden op het Schiphol-terrein, vlakbij de Schipholtunnel, ligt het royale, transparante en glazen, maar toch ook ietwat mysterieuze, pand ‘The Outlook’. Het nieuwe rijkskantoor van de Belastingdienst. Voordat de Belastingdienst zijn intrek kon nemen, moest het kantoorpand geheel gerenoveerd worden om te voldoen aan de nieuwe functie-eisen van het gebouw.

  Lees meer >

 • Nieuwbouw en renovatie woningen en commerciële ruimten: Nieuw Waterlandplein te Amsterdam

  Nieuw Waterlandplein in Amsterdam-Noord is gaan leven. Dit nieuwe kloppend hart van de wijk Nieuwendam-Noord bestaat uit 6 woontorens, waarvan de hoogste 60 meter is en 17 etages telt. Het biedt plek aan een bibliotheek, een wijkcentrum en behuizing voor zorg & gezondheid. Werken, wonen, winkelen, leven, en dat alles op een centrale plek.

  Lees meer >

 • Statenzaal Provinciehuis Assen

  Het is duidelijk te zien dat de natuur en haar prachtige (in dit geval Drentse) landschap zijn gebruikt ter inspiratie voor de renovatie van de Statenzaal in Provinciehuis Assen. Dit landschap is gebaseerd op de Balloërkuil.

  Lees meer >

 • Multifunctioneel gebouw De Yp Politie Haaglanden

  Rijdend over de snelweg A12 doemt een groots gebouw op. Het is het nieuwe onderkomen van de Politie Haaglanden; de Yp. De Yp fungeert tevens als een geluidswal langs de A12 voor de achterliggende Haagse wijk Ypenburg. Deze wijk de verklaart direct de naam van dit opvallende pand.

  Lees meer >

 • Renovatie: Hotel Notting Hill te Amsterdam

  Hotel Notting Hill is gevestigd in hartje Amsterdam. Dat dit 4/5-sterren hotel voorheen een kantoorgebouw was, is niet meer voor te stellen. De wanden vormden de grootste uitdaging binnen dit project. De gekozen wandsystemen zorgen ervoor dat de ruimte zo optimaal mogelijk wordt benut en toch voldoet aan alle gebruikerseisen.

  Lees meer >

 • Christelijke Agrarische Hogeschool te Dronten

  Een Agrarische Hogeschool in een kas. Dit unieke gebouw in Dronten, biedt studenten diverse onderwijslokalen, een restaurant, bibliotheek en kantoren en zelfs een ruimte voor evenementen, feesten en partijen.

  Lees meer >

 • Renovatie distributiegebouw naar congres en vergadercentrum te Zeist

  De verbouwing van het distributiegebouw naar congres- vergadercentrum heeft een bijzonder aspect: binnen 24 uur kan het worden omgebouwd naar een kantoor!

  Lees meer >

 • EYE Film Instituut Nederland te Amsterdam

  In dit bijzondere en in het oog springende gebouw aan de oevers van het IJ in Amsterdam, zijn de binnen- en buitenruimten ontworpen zonder rechte hoeken. Geen enkele wand in het gebouw staat recht en ook de uitstekende zijden in het ontwerp zijn bijzonder.

  Lees meer >

 • Kantoorgebouw KPMG Langerhuize Amstelveen

  Begin 2010 heeft KPMG haar nieuwe hoofdkantoor aan de Langerhuize in Amstelveen betrokken. Veel dochters van Saint-Gobain hebben een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het nieuwe pand.

  Lees meer >

 • Mediaplaza te Utrecht

  Gebogen wanden met nissen en gebogen dagkanten. Deze geven in de zalen een zeer mooi visueel effect.

  Lees meer >

Pagina 1 van 2
Volgende >