Gyproc Brandboek vernieuwd

Gyproc Brandboek 3e editie

"Ideaal naslagwerk voor professionals in de bouwsector die brandveilig willen bouwen."


Het Brandboek is een onmisbaar naslagwerk voor iedere professional in de bouwsector en is opgesteld voor iedereen die professioneel wil werken met Gyproc brandwerende systemen en producten. Brandwerend bekleden van wanden, plafonds, staalconstructies en andere bouwkundige constructies in de binnenafbouw is onze expertise. Ons gehele assortiment voldoet aan de Nederlandse normen en eisen. In dit Brandboek vindt u vele verwerkingsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen, de relevante eisen uit het Bouwbesluit en heldere beschrijvingen hoe u met de Gyproc systemen voor praktisch elke situatie een brandveilige oplossing kunt realiseren.


Brandboek vernieuwd, nú 3e editie te downloaden!
De 3e editie bevat onze nieuwste brandwerende oplossingen. Alle brandwerende constructies voor compartimentering zijn herzien, evenals de oplossing voor brandoverslag via dakconstructies (vlamscherm). De oplossingen voor het brandwerend bekleden van draagconstructies zijn ongewijzigd.

Een paar vernieuwingen op een rij:
• Onderbouwing van de brandwerendheid van hoge wanden
• Nieuwe schachtwand oplossingen
• Gewijzigde plafond- vloersystemen

De aanleiding voor de wijzigingen in deze 3e editie van het Gyproc Brandboek is onder andere de overgang naar de (nieuwe) Europese testmethoden.

Met de nieuwe systemen en bijbehorende onderbouwingen in deze 3e editie van het Gyproc Brandboek heeft u de juiste en toekomstbestendige oplossingen voorhanden!


Gyproc Helpdesk:
Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij de Gyproc Helpdesk. De Gyproc Helpdesk is per e-mail bereikbaar via info@gyproc.nl of telefonisch via 0347 - 325 165.