Gyproc Wandenboek

Het Gyproc Wandenboek is opgesteld voor iedereen die professioneel wil werken met Gyproc wandsystemen en producten. In dit boek vindt u meer informatie over de vele uitvoeringsvoorbeelden en praktische tips voor een goed eindresultaat. Onze Gyproc wandsystemen onderscheiden zich door bijzondere prestaties op het gebied van geluidsisolatie, brandwerendheid, stootvastheid en warmte-isolatie. Dankzij de flexibele wandeigenschappen hebben de Gyproc wandsystemen een breed toepassingsgebied.
GyprocGarant<sup>®</sup>, levenslange garantie op de prestaties van Gyproc systemen
Alle wandsystemen uit het Wandenboek vallen onder onze “GyprocGarant” garantie. Deze levenslange garantie waarborgt de hoge betrouwbaarheid van onze systemen. GyprocGarant een zekerheid voor alle betrokkenen in het bouwproces!

In het Wandenboek vindt u vele verwerkingsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen en heldere beschrijvingen hoe u met Gyproc wandsystemen voor praktisch elke situatie een oplossing kunt realiseren.

U kunt het Gyproc Wandenboek hier aanvragen of via onze website downloaden.

NIEUW HABITO wanden!

Een massieve muur voor bewoners

Alle vooroordelen over gipswanden zijn met HABITO® is extreem robuust, stootbestendig en geluidsisolerend. De HABITO® wand heeft een draagkracht van maar liefst 30 kg per schroef en pluggen zijn niet nodig. In tegenstelling tot andere binnenwanden blijft HABITO® ook mooi op lange termijn, want het kent geen scheurvorming. Tot slot is HABITO® ook nog de meest duurzame oplossing en heeft het de laagste milieubelasting van alle typen binnenwanden. We zeggen niet voor niets: sterker op alle vlakken!

  • Hoger woon- en leefcomfort
  • Massieve beleving (klinkt en voelt robuust)
  • Overtreffende prestaties
  • Concurrerend met andere binnenwanden