Gyproc BIM plug-in voor Revit

Gyproc BIM plug-in

Een unieke BIM plug-in ontwikkeld voor binnenwanden en plafonds. Eenvoudig in gebruik, op basis van segment of systeemtype en direct inladen in uw BIM-model. De plug-in is gekoppeld aan de Gyproc database, zodat u de zekerheid hebt dat alle systemen up-to-date zijn en voldoen aan de regelgeving.

Gyproc Plug-in voor Archicad & Revit

De plug-in / add-in is verkrijgbaar voor Revit en Archicad en ondersteunen verschillende Archicad en Revit versies.

Download nú gratis de Gyproc BIM plug-in

BIM

BIM staat voor Building Information Management. BIM is geen doel, maar een communicatiemiddel voor betere samenwerking en innovatieve bouwmogelijkheden. Een BIM model is een informatiemodel, een database waarin proces- en product informatie van een project centraal wordt opgeslagen. Het is een digitale weergave van de functionele en fysieke eigenschappen van een bouwwerk.

Ontdek de krachtDownload gratis de Gyproc BIM plug-in

 

Bouwcheck

 

Bouwcheck

De ingebouwde check zorgt ervoor dat u altijd de juiste wanden- en plafondsystemen gebruikt die passen bij de constructie. De 'check' controleert of de Gyproc objecten die u toegepast hebt ook daadwerkelijk toegepast kunnen worden in uw model.

Voldoen aan de huidige regelgeving

 

Voldoen aan de huidige regelgeving

Gyproc wand- en plafondsystemen voldoen altijd aan de huidige Nederlandse regelgeving en blijven up-to-date door een directe verbinding met onze database.

Tijdwinst

 

Tijdwinst

De juiste binnenwand of plafond vinden voor was nog nooit zo eenvoudig. De Gyproc Selector biedt u de keuze om op prestatie of segmentniveau te filteren en zo de juiste wand of plafond te vinden. Een verkeerde wanddikte behoort daarmee tot de verleden tijd.

LOD niveaus

 

LOD niveaus

Of u nu werkt als architect, aannemer, afbouwer, adviesbureau of modelleur, u stelt het LOD niveau naar wens in. Hierdoor bevat het object altijd de benodigde informatie.

Vragen over de Gyproc BIM Plug-in?

Om u sneller te kunnen helpen bij vragen, hebben we de veel gestelde vragen, inclusief antwoord, gebundeld.

Waaronder vragen over:

  • Wat is de meest recente versie;
  • Welke functies heeft de Gyproc BIM plug-in;
  • Oplossingen voor de meestvoorkomende foutmeldingen;
  • en meer.

Bekijk de antwoorden