Gyproc BIM plug-in voor Revit

Gyproc in BIM

BIM staat voor Building Information Management. BIM is geen doel, maar een communicatiemiddel voor betere samenwerking en innovatieve bouwmogelijkheden. Een BIM model is een informatiemodel, een database waarin proces- en product informatie van een project centraal wordt opgeslagen. Het is een digitale weergave van de functionele en fysieke eigenschappen van een bouwwerk.

Gyproc heeft een unieke BIM plug-in ontwikkeld voor binnenwanden en plafonds.

Download nú gratis de Gyproc BIM plug-in

Gyproc BIM plug-in voor Revit

Gyproc introduceert de Gyproc BIM plug-in voor Revit. De plug-in zorgt ervoor dat u eenvoudig, op basis van segment of systeemtype, het juiste wand- of plafondsysteem kunt vinden en gebruiken in uw BIM-model. De Revit plug-in is gekoppeld met de Gyproc database, zodat u de zekerheid hebt dat alle systemen up-to-date zijn. De plug-in is verkrijgbaar voor Revit 2017, 2018, 2019 en 2020.

Ontdek de krachtDownload gratis de Gyproc BIM Plug-in

 

Bouwcheck

 

Bouwcheck

De ingebouwde check zorgt ervoor dat u altijd de juiste wanden- en plafondsystemen gebruikt die passen bij de constructie. De 'check' controleert of de objecten die u toegepast hebt ook daadwerkelijk toegepast kunnen worden in uw model.

Voldoen aan de huidige regelgeving

 

Voldoen aan de huidige regelgeving

Gyproc wand- en plafondsystemen voldoen altijd aan de huidige Nederlandse regelgeving en blijven up-to-date door een directe verbinding met onze database.

Tijdwinst

 

Tijdwinst

De juiste binnenwand of plafond vinden voor was nog nooit zo eenvoudig. De Gyproc Selector biedt u de keuze om op prestatie of segmentniveau te filteren en zo de juiste wand of plafond te vinden. Een verkeerde wanddikte behoort daarmee to de verleden tijd.

LOD niveaus

 

LOD niveaus

Of u nu werkt als architect, aannemer, afbouwer, adviesbureau of modelleur, u stelt het LOD niveau naar wens in. Hierdoor bevat het object altijd de benodigde informatie.

Vragen over de Gyproc BIM Plug-in?

We hebben een hele pagina ingericht die alle vragen beantwoord.

Waaronder:

  • Wat is de meest recente versie;
  • Wat kan ik er allemaal mee;
  • Foutmeldingen;
  • en meer.

Bekijk de antwoorden