Gyproc Brandboek 5e editie

De 5e editie van het Gyproc Brandboek bevat onze nieuwste brandwerende oplossingen. Het is daarmee een ideaal naslagwerk voor professionals in de bouwsector die brandveilig willen bouwen.

Het Gyproc Brandboek is een onmisbaar naslagwerk en is opgesteld voor iedereen die professioneel wil werken met Gyproc brandwerende systemen en producten. Of het nu gaat om wanden, plafonds, staalconstructies of andere bouwkundige constructies in de binnenafbouw, brandwerend bekleden is onze expertise! Ons gehele assortiment voldoet aan de Nederlandse normen en eisen (KOMO-attest 40067/18). 

In het Gyproc Brandboek vindt u niet alleen verwerkingsvoorbeelden, duidelijk detailtekeningen en relevante eisen uit het Bouwbesluit. U vindt er ook een heldere beschrijving over hoe u met de verschillende Gyproc systemen voor praktisch elke situatie een brandveilige oplossing realiseert. 

Download Gyproc Brandboek - 5e editie

De 5e editie bevat onze nieuwste vlakvormige staalbekleding in de vorm van Gyproc FireBloc. Zo vindt u voor het brandwerend bekleden van stalen draagconstructies in wanden en plafonds een breed aanbod aan systemen.  Alle brandwerende constructies voor compartimentering zijn ongewijzigd, evenals de bestaande systemen die worden opgebouwd met Gyproc Glasroc F.

De belangrijkste wijzigingen op een rij:

  • De toevoeging van 45 wand- en plafondsystemen met Gyproc FireBloc WP
  • De vlamschermen, onderbouwd volgens de NEN6068:2020
Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder