Gyproc Professionals

A.T. Nederland B.V.

A.T. Nederland is specialist in het leveren en monteren van primair systeemplafonds en scheidingswanden, maar secundair ook voor totale afbouw zoals schilderwerk, vloerbedekking, etcetera. Met universele producten richten zij zich op de markt voor utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouw als revitalisering van projecten.

A.U.B. B.V.

A.U.B. is een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf in bouwkundige brandpreventie met eigen opgeleide medewerkers. A.U.B. is in heel Nederland werkzaam. 

Accompli Afbouw B.V.

Accompli Afbouw levert complete afbouwsystemen voor de woningbouw, zorg, onderwijs en utiliteitsbouw als leanpartner van landelijke aannemingsbedrijven. 

Afbouw Nederland B.V.

Afbouw Nederland verzorgt de afbouw door heel Nederland. Metal-Stud wanden, alle soorten plafonds, Estrich vloeren, stukadoorswerk, latex afwerkingen, aftimmerwerk, spackspuitwerk, schilderwerk en tegelwerk. Al uw afbouwwerkzaamheden komen terecht in zeer ervaren afbouwhanden. Van complexe renovatiewerken tot simpele zolderaftimmeringen. Afbouw Nederland staat voor u klaar, denkt met u mee en voert het graag voor u uit             

Afbouwsystemen Midden Nederland B.V.

ASM Afbouwsystemen heeft zich gespecialiseerd op het gebied van systeemplafonds en wandsystemen voor zowel grote projecten als projecten voor individuele doeleinden. Kwaliteit, afwerking en snelheid staan bij ASM hoog in het vaandel. De ervaring van reeds uitgevoerde projecten en de werkwijze maakt ASM Afbouwsystemen tot een vertrouwd adres voor aannemers en architecten. Of het nu gaat om individuele eisen of ideeën voor grote projecten.

B&O Projectafbouw B.V.

B&O Project Afbouw BV is gespecialiseerd in het leveren en monteren van scheidingswanden, plafonds, betimmeringen en verlichting. 

Banier B.V.

Banier BV is gespecialiseerd in het leveren, monteren en afwerken van wanden en plafonds. 

Blouw Afbouw BV

  • Droge afbouw

Stuur een e-mail

Blouw Afbouw BV is een gerenommeerd afbouw bedrijf met meer dan 37 jaar ervaring in droge afbouw sector. Blouw Afbouw BV is gespecialiseerd in systeemplafonds, scheidingswanden en betimmeringen.

Bovero B.V.

Bovero ontwikkelt, levert en installeert al ruim 40 jaar systeemplafonds, systeemwanden en metal-stud voor de zakelijke markt. Meedenken, plannen, betrokkenheid tonen; dat is waar Bovero goed in is.

DAT afbouw

  • Droge afbouw

Stuur een e-mail

De Jong Afbouw Bergambacht B.V.

De Jong Afbouw Bergambacht bv is gespecialiseerd in metalstudwanden en plafonds. Een betrouwbare partner bij de afbouw van Renovatie- en Nieuwbouw projecten, van kantoren en woningen tot zorggebouwen en Hotels.

De Vier Totaal Afbouw B.V.

De Vier Totaal Afbouw is uw partner voor de complete binnenafbouw van projecten van utiliteitsbouw en woningbouw, waaronder systeemwanden, scheidingswanden, systeemplafonds, estrich vloeren en overige afbouwwerkzaamheden.

G&P Afbouw B.V.

G&P Afbouw BV is gespecialiseerd in droge afbouw en sterk in ‘oplossingsgerichte interieur afbouw’. Dit betekent proactief advies en detailoplossingen in: akoestiek, esthetiek, licht en brandpreventie. 

GDS Bouwsystemen

GDS Bouwsystemen B.V. is gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse wand- en plafondsystemen. Tevens de partner in brandwerende applicaties. Zowel voor bedrijven als particulieren bieden zij de juiste oplossing. GDS Bouwsystemen B.V. onderscheid zich met vakkundig personeel, gezonde concurrerende prijzen, uitgebreide materiaalkennis, flexibele organisatie, professionele aansturing, het creëren van een prettige werksfeer en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Gepla B.V.

Met ruim 30 jaar ervaring draagt afbouwprofessional Gepla BV zorg voor de volledige afwerking en inrichting van gebouwen, met als uitgangspunt het creëren van een fijne omgeving voor wonen, zorg, werken, onderwijs en vrijetijdsbesteding (leisure-industrie). Diverse afbouw-gerelateerde disciplines vormen samen één geheel, waarbij Gepla verantwoording draagt over het totaal en ervoor zorgt dat alle facetten naadloos op elkaar aansluiten.

Gerko Afbouw

Gerko Projectafbouw heeft veel ervaring en expertise in de exclusieve afbouwsector. Gerko Projectafbouw vertaalt ontwerpen met veel vakmanschap naar realiteit.

Heat Barrier

Heat Barrier is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwkundige brandpreventie. Hun werkzaamheden bestaan uit: Het brandwerend maken van hoofddraagconstructies, kabel- en leidingdoorvoeren en het plaatsen van brandwerende plafonds. 

Janse afbouw

Janse Afbouw is een gerenommeerd afbouwbedrijf met projecten in de utiliteitsbouw, renovatie en woningbouw in heel Nederland. Het familiebedrijf uit Hedel is specialist in Metal Stud® wand- en plafondsystemen, isolatievloeren en raam- en deurkozijnen. Aandacht voor vernieuwing, de werkvloer en de details zijn vanzelfsprekend.

Jellema Afbouw B.V.

Jellema is gespecialiseerd in metal stud scheidings- en voorzetwanden en plafonds (evt. brandwerend met brandrapport), (luxe) systeemwanden en -plafonds, sterrenhemels d.m.v. glasfiber technologie, en verlichting; van spots tot Tl-armaturen. Jellema is werkzaam op diverse vlakken van de bouwwereld o.a. utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. 

Kwakman Afbouw Volendam B.V.

Montagebedrijf Kwakman is een bekende naam in afbouwend Nederland. We denken met u mee over de realisatie van plafonds, wanden, vloeren of brandwerende bekleding. Uw afbouwproject is bij Kwakman afbouw van begin tot oplevering in vertrouwde handen.

MAT Afbouw B.V.

MAT afbouw is als aannemer en onderaannemer actief in het afbouwproject in de woning- en utiliteitsbouw en profileert zich als specialist van de complete afbouw van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

MB Afbouwmontage B.V.

Bij MB Afbouwmontage kunt u terecht voor vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van afbouw binnen Nederland. Onze werkzaamheden bestaan uit het monteren en afwerken van: plafonds, wanden en vloeren; brandwerende bekleding en timmerwerk.

Muller Afbouwgroep

Muller Afbouwgroep is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de opbouw van vaste plafond- en wandsystemen door middel van Metal Stud profielen en gipsplaten. 

Plaveka Interieurs B.V.

Plaveka Interieurs staat voor een totaalpakket in interieurafbouw, voor zowel bedrijven als particulieren. Als vakkundig adviseur op het gebied van plafonds, wanden, verlichting en siergrindvloeren is Plaveka inzetbaar in uiteenlopende projecten. 

Punt systeemafbouw

Punt Systeembouw B.V. is een afbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in de droge afbouw. Ze zijn actief op het gebied van retail, nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden; zowel in de utiliteits- als woningbouw.

SBB Afbouw B.V.

Sinds 1990 is SBB afbouw werkzaam in de Metalstud en systeemplafonds. SBB afbouw BV staat bij zijn opdrachtgevers bekend voor zijn goede kwaliteit werk, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Schelp Bouw & Interieur

Of het nu gaat om het interieur van nieuwbouw of het duurzaam verbouwen van bestaande bouw, samen met U als opdrachtgever wenden wij onze kennis en ervaring aan om uw bouwproject tot een succes te brengen. 

Schuurmans Afbouwsystemen B.V.

Schuurmans Afbouwsystemen BV is, in de sectoren utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie, een erkende specialist in het leveren en monteren van Metal Stud wanden en plafonds.

Stam montagebouw B.V.

Stam montagebouw B.V. is een gedreven en deskundig afbouwbedrijf, gespecialiseerd in de droge binnenafbouw. Het leveren van kwaliteit is vanzelfsprekend. Dit uit zich onder andere in de hoge betrokkenheid bij het optimaliseren van het bouwproces.

Tenback Projecten B.V.

Tenback projecten is het meest complete afbouw bedrijf van Nederland. Waar andere bedrijven stoppen, gaan wij verder. Op het gebied van systeemplafonds en systeemwanden, maar ook W-E installaties, verlichting, vloerbedekkingen, tegelwerken, stukadoren en schilderwerken.

Van de Wiel Complete Afbouw B.V.

Van de Wiel Complete Afbouw is gespecialiseerd in MS-wanden, systeemplafonds, stukadoors-, timmer- en schilderwerken. 

Van Dijk Afbouwprojecten

Met ruim 35 jaar ervaring richt Van Dijk Afbouwprojecten zich op het complete afbouwproces van complexe en kleinschalige projecten. Snel, vakkundig en met een uitstekende service zorgt Van Dijk Afbouwprojecten voor alle aspecten van de afbouw. 

Van Vonderen Interior Contractors B.V.

Professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij van Vonderen voorop. De diverse vakmensen kunnen in de utiliteits- of woningbouw worden ingezet, zowel voor nieuwbouw als voor onderhoud en renovatie. Wij zijn ISO 9001:2000 en VCA** gecertificeerd.

Verhaag Afbouwprojecten

Verhaag Afbouwprojecten is totaalleverancier/montagebedrijf op het gebied van alle soorten plafonds, wanden, houten vloeren en maatwerk kasten en schuifdeuren. Verhaag is ISO/VCA* gecertificeerd en Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. 

Wouters Totaal Afbouw

Wouters Totaal Afbouw biedt een praktisch en passend antwoord op elke vraag vanuit de woning- of utiliteitsbouw. De combinatie tussen uw bouwplannen of woonideeën en onze professionele invulling is de beste garantie voor succes.