GyprocGarant

GyprocGarant levenslange garantie op de prestaties van Gyproc systemen. GyprocGarant is een unieke systeemgarantie, die u de zekerheid biedt dat het Gyproc systeem de gegeven prestaties behaalt. Zowel nu als in de toekomst! De garantie waarborgt de blijvende betrouwbaarheid van onze systeemprestaties.

Naast de garantie op de prestaties, biedt GyprocGarant u de zekerheid van een volledige (technische) ondersteuning vóór, tijdens en na oplevering van het project. Deze kosteloze systeemgarantie is van toepassing op alle Gyproc systemen, die zijn ontworpen en geïnstalleerd conform de geldende richtlijnen van Gyproc.

Zekerheid met GyprocGarant

GyprocGarant geeft u de zekerheid, dat het door u gekozen systeem: 

  • Levenslang aan de bijbehorende prestaties voldoet
  • In iedere fase van het project volledig wordt ondersteund door de adviseurs van Gyproc
  • Volledig getest en onderbouwd is door gerenommeerde instituten
  • Alleen uit onderdelen van de hoogste kwaliteit bestaat

GyprocGarant voorwaarden

Om aanspraak te maken op GyprocGarant: 

  • Mag het systeem alleen uit onderdelen van het merk Gyproc en/of door Gyproc voorgeschreven onderdelen bestaan. Dit omdat wij niet kunnen garanderen dat onderdelen van andere fabrikanten voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.
  • Moet het systeem zijn ontworpen en geïnstalleerd conform de geldende verwerkingsrichtlijnen van Gyproc en/of geldend KOMO attest.

Kies de juiste wand

Om u te helpen bij het vinden van de juiste wand bieden wij twee tools aan: 

Gyproc® selector

De Gyproc selector is een online adviestool waarmee u direct het meest geschikte wandsysteem vindt op basis van de gewenste prestaties, zoals brandwerendheid, geluidsisolatie, maximale hoogte en vochtbelasting.

Bekijk de Gyproc® selector > 

Gyproc Wandenboek

In het Gyproc Wandenboek vindt u alle wandsystemen die vallen onder de GyprocGarant garantie. Hierin vindt u vele verwerkingsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen en beschrijvingen hoe u met Gyproc wandsystemen voor praktisch elke situatie een oplossing kunt realiseren.

Vraag het Wandenboek aan >