Gyproc voorstrijken

Gyproc voorstrijken

Gyproc Voorstrijken zorgen voor een optimale hechting tussen de verschillende ondergronden en Gyproc pleisters. Voor zowel zuigende en niet-zuigende ondergronden biedt Gyproc voorstrijkmiddelen om de te stuccen ondergrond voor te behandelen.

Bekijk de Gyproc voorstrijken >

Zwak en niet-zuigende ondergronden

Afhankelijk van jouw verwerkingsmethode kies je als voorbehandeling van zwak en niet-zuigende ondergronden zoals beton, wandtegels en gipskartonplaten voor Gyproc Kontakt of Gyproc SpuitKontakt.

Sterk en onregelmatig zuigende ondergronden

Afhankelijk van het type ondergrond kies je als voorbehandeling van sterk en onregelmatig zuigende ondergronden Gyproc Grondeer of Gyproc Diepgrond.

Gyproc Diepgrond

Gyproc Diepgrond is een kostenbesparend, diep indringend voorstrijkmiddel op waterbasis voor zuigende en verpoederde ondergronden. Het bindt stof en vermindert de zuigende werking, waardoor bespaard wordt op verf, latex en behanglijm. Bovendien zorgt Gyproc Diepgrond ervoor dat verpoederde ondergronden worden gestabiliseerd. Gyproc Diepgrond is geschikt voor ondergronden van gipsplaten, pleisterwerk, gipsblokken, kalkzandsteen, metselwerk, beton en gasbeton, voordat deze geverfd, betegeld of behangen worden.

Zekerheid met Gyproc StucGarant®

Met de keus voor een Gyproc systeem maak je gebruik van de juiste materialen en heb je 100% zekerheid als het om jouw (vak)werk gaat. Bij de productie van onze voorstrijken en stukadoorsgipsen staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Elke productiecharge wordt uitvoerig getest op een groot aantal relevante aspecten, zoals de druk-, buig- en treksterktes. Daarnaast zijn onze producten bij de ontwikkeling perfect op elkaar afgestemd. Onze testen bij het COT (Centrum Oppervlakte Techniek) bewijzen en onderbouwen deze bewering.

Kies voor Gyproc >