Ontdek een nieuw comfort in uw huis met HABITO®

Alle vooroordelen over gipswanden zijn met HABITO® voorgoed verleden tijd. De nieuwe norm in binnenwanden kenmerkt zich door gemak en leefcomfort voor u als bewoner. HABITO® is extreem robuust, stootbestendig en geluidsisolerend.

Bekijk in 1 minuut alle voordelen van HABITO®

 

 

Alle vooroordelen over gipswanden zijn met HABITO® voorgoed verleden tijd. De nieuwe norm in binnenwanden kenmerkt zich door gemak en leefcomfort voor u als bewoner. HABITO® is extreem robuust, stootbestendig en geluidsisolerend. De HABITO® wand heeft een draagkracht van maar liefst 30 kg per schroef en pluggen zijn niet nodig. In tegenstelling tot andere binnenwanden blijft HABITO® ook mooi op lange termijn, want het kent geen scheurvorming. Tot slot is HABITO® ook nog de meest duurzame oplossing en heeft het de laagste milieubelasting van alle typen binnenwanden. We zeggen niet voor niets: sterker op alle vlakken!

Kom meer te weten over HABITO®


 

 

 

 

 
Hoge geluidsisolatie Eenvoudig voorwerpen
ophangen
Gemakkelijk afwerken Extreem stootbestendig Scheurvrij

 

Zelf HABITO® wanden in huis plaatsen?

Bekijk stap voor stap hoe een HABITO® wand gebouwd wordt. De bouwstenen van het HABITO® wandsysteem zijn verkrijgbaar bij GAMMA. De actuele voorraad bij uw GAMMA-vestiging vindt u op www.gamma.nl.

 

Zelf een HABITO® wand plaatsen? klussenmet.gyproc.nl/kluskiezer

 

Welkom thuis