Creëer jouw ideale ruimte met de HABITO® wand

Jouw huis is een plek waar jij je thuis voelt, daarbinnen heeft iedere ruimte een eigen functie. In de slaapkamer kom je tot rust. De werkkamer is de plek waar je geconcentreerd werkt. In de woonkamer wordt geleefd en de wasruimte heeft een praktische invulling. Wat jouw woonwensen ook zijn, met het HABITO® wandsysteem creëer jij jouw ideale ruimte!

Je plaatst het HABITO® wandsysteem eenvoudig zelf! Wil je weten hoe? We leggen het stap voor stap uit!

HABITO® wand plaatsen >

Vraag een gratis HABITO® Proefstuk aan!

Kan goed tegen een stootje

De woonkamer is de centrale plek van het huis, waar het hele gezin naar hartenlust kan ontspannen, studeren, eten en spelen. Dan is het fijn dat je niet bang hoeft te zijn voor schade door bijvoorbeeld het stoten van voorwerpen of spelende kinderen. De HABITO® wand is extreem stootbestendig.

Het voordeel van een stootvaste wand >

 

 

Een stille ruimte creëren

Een stille ruimte zorgt voor wooncomfort. Zo kun je geconcentreerd in de werkkamer werken of tot rust komen in de slaapkamer, zonder dat het geluid van de wasmachine jou stoort. De HABITO® wand kent een hoge geluidsisolatie en garandeert een stille ruimte!

Wat is het effect van goede geluidsisolatie? >

 

HABITO is stil

Vraag een gratis HABITO® Proefstuk aan!

 

Een blijvend mooie ruimte

Voor jou is het belangrijk dat jouw woon- of slaapkamer ook mooi blijft op de lange termijn. De HABITO® wand is blijvend scheurvrij en legt daarmee de basis voor een goed eindresultaat, nu en later!

Hoe ontstaan scheuren in een binnenwand? >

 

 

Gemakkelijk af te werken

De HABITO® wand is gemakkelijk glad af te werken voor behang of sauswerk. Je kunt de wand sauzen in jouw lievelingskleur of behangen met een designprint. Met de HABITO® wand en de juiste afwerking creëer je in een handomdraai de mooiste ruimte in het huis!

Kan ik de HABITO® wand direct behangen of sauzen? >

 

 

Eenvoudig voorwerpen ophangen

Jouw woonwensen veranderen. Kinderen worden groter of je raakt uitgekeken op de inrichting van het huis. Het kan goed zijn dat de functie van een ruimte verandert en de kinderkamer een kledingkamer wordt of dat op zolder een slaapkamer komt. Je kunt voorwerpen eenvoudig aan de HABITO® wand bevestigen, tot wel 30 kg per schroef, zonder plug. Ook bij veranderende woonwensen kun je optimaal gebruik blijven maken een een ruimte.

Ontdek de draagkracht van de HABITO® wand! >

Met de HABITO® wand voeg je op vele vlakken wooncomfort toe aan jouw woning. Of je nu een zolderwand, scheidingswand of room divider wilt maken, je plaatst het HABITO® wandsysteem eenvoudig zelf!

 

 

 

 

Vraag een gratis HABITO® Proefstuk aan!

 

Het HABITO® wandysteem

De wand kan goed tegen een stootje en is gemakkelijk glad af te werken voor behang of sauswerk. Daarnaast kun je voorwerpen eenvoudig aan de HABITO® wand bevestigen, tot wel 30 kg per schroef, zonder plug.

Waar bestaat het HABITO® wandsysteem uit? >

Verkrijgbaar bij GAMMA

De bouwstenen van het HABITO® wandsysteem zijn verkrijgbaar bij GAMMA. De actuele voorraad bij jouw GAMMA-vestiging vind je op www.gamma.nl.