Ervaar het gemak van het HABITO® wandsysteem

Alle vooroordelen over gipswanden zijn met HABITO® voorgoed verleden tijd. Het HABITO® wandsysteem combineert de voordelen van bestaande systemen en neemt alle nadelen weg. Met HABITO® creëer je eenvoudig een wand in een ruimte naar jouw keuze. Een extra zolderkamer is geen enkel probleem.

Kom meer te weten over HABITO®


 

 

 

 

 
Hoge geluidsisolatie Eenvoudig voorwerpen
ophangen
Gemakkelijk afwerken Extreem stootbestendig Scheurvrij

* Volg de montagerichtlijnen in de brochure  "HABITO® verwerken'

 

Het HABITO® wandsysteem bestaat uit:

  • Gyproc Staanders en Liggers
  • HABITO® (260 x 60 x 1,25 cm)
  • HABITO® Schroeven
  • Gyproc Afdichtingsband

De metalen Gyproc Staanders en Liggers zorgen voor een goede en uiterst stabiele constructie van de wand. Met de corrosiebestendige HABITO® Schroeven bevestig je de harde HABITO® plaat gemakkelijk aan het metalen Gyproc frame. Het Gyproc Afdichtingsband zorgt door een goede kierdichting tussen de wand en de bestaande bouwdelen voor een optimale geluidsisolatie. 

Het HABITO® wandsysteem is van nature al sterk geluidsisolerend, maar wil je de HABITO® wand maximaal isolerend maken, isoleer dan extra met Isover glaswol isolatieplaten. HABITO® wordt in principe op dezelfde eenvoudige en snelle wijze verwerkt als de vertrouwde Gyproc gipskartonplaten.

 

HABITO® wand plaatsen in vogelvlucht

Wil je het stap voor stap eens rustig bekijken?
Bekijk zes korte how-to video’s.

 

Ophangen van voorwerpen aan de HABITO® wand

Het ophangen van voorwerpen aan de HABITO® wand is heel eenvoudig met een handschroevendraaier. Pluggen zijn niet nodig en veel voorwerpen kunnen rechtstreeks aan de HABITO® wand bevestigd worden. 

Hoe bevestig ik voorwerpen aan de HABITO® wand

 

Zelf HABITO® wanden in huis plaatsen?

De bouwstenen van het HABITO® wandsysteem zijn verkrijgbaar bij GAMMA. De actuele voorraad bij jouw GAMMA-vestiging vind je op www.gamma.nl.

Om je te helpen bij het bouwen van de wand hebben we voor jou een aantal stappenplannen klaar staan op klussenmet.gyproc.nl:

Neem voor verder klusadvies contact op met de Gyproc Helpdesk of informeer bij de bouwmarkt medewerker.