Creëer jouw ideale ruimte met de HABITO® wand

Jouw huis is een plek waar jij je thuis voelt, daarbinnen heeft iedere ruimte een eigen functie. In de slaapkamer kom je tot rust. De werkkamer is de plek waar je geconcentreerd werkt. In de woonkamer wordt geleefd en de wasruimte heeft een praktische invulling.

Wat jouw woonwensen ook zijn, met het HABITO® wandsysteem creëer jij jouw ideale ruimte! ▼

Zelf bouwen óf laten bouwen

De HABITO® wand is zelf te plaatsen, maar je kunt het ook een professional laten doen.

- Zelf bouwen >
- Klus uitbesteden >

Ervaar de kracht van HABITO® Vraag een gratis Proefstuk aan!

Kan goed tegen een stootje

De woonkamer is de centrale plek van het huis, waar het hele gezin naar hartenlust kan ontspannen, studeren, eten en spelen. Dan is het fijn dat je niet bang hoeft te zijn voor schade door bijvoorbeeld het stoten van voorwerpen of spelende kinderen. De HABITO® wand is extreem stootbestendig.

Het voordeel van een stootvaste wand >

 

 

Een stille ruimte creëren

Een stille ruimte zorgt voor wooncomfort. Zo kun je geconcentreerd in de werkkamer werken of tot rust komen in de slaapkamer, zonder dat het geluid van de wasmachine jou stoort. De HABITO® wand kent een hoge geluidsisolatie en garandeert een stille ruimte!

Wat is het effect van goede geluidsisolatie? >

 

HABITO is stil

Vraag een gratis HABITO® Proefstuk aan!

 

Een blijvend mooie ruimte

Voor jou is het belangrijk dat jouw woon- of slaapkamer ook mooi blijft op de lange termijn. De HABITO® wand is blijvend scheurvrij en legt daarmee de basis voor een goed eindresultaat, nu en later!

Hoe ontstaan scheuren in een binnenwand? >

 

 

Gemakkelijk af te werken

De HABITO® wand is gemakkelijk glad af te werken voor behang of sauswerk. Je kunt de wand sauzen in jouw lievelingskleur of behangen met een designprint. Met de HABITO® wand en de juiste afwerking creëer je in een handomdraai de mooiste ruimte in het huis!

Kan ik de HABITO® wand direct behangen of sauzen? >

 

 

Eenvoudig voorwerpen ophangen

Jouw woonwensen veranderen. Kinderen worden groter of je raakt uitgekeken op de inrichting van het huis. Het kan goed zijn dat de functie van een ruimte verandert en de kinderkamer een kledingkamer wordt of dat op zolder een slaapkamer komt. Je kunt voorwerpen eenvoudig aan de HABITO® wand bevestigen, tot wel 30 kg per schroef, zonder plug. Ook bij veranderende woonwensen kun je optimaal gebruik blijven maken van een ruimte. Met de HABITO® wand voeg je op vele vlakken wooncomfort toe aan jouw woning. Of je nu een scheidingswand, voorzetwand of een wand op zolder wilt maken. 

Ontdek de draagkracht van de HABITO® wand! >

Laten bouwen

De wand laten plaatsen? Dat kan! We helpen je graag met het vinden van het beste aannemers- of klussenbedrijf om jouw ideale ruimte te creëren. De aannemersbranche werkt met een aantal keurmerken die bepaalde kwaliteitseisen garanderen. Een voorbeeld van zo’n keurmerk is BouwGarant, waarbij kwaliteit, ervaring en service is gegarandeerd.

Vind een aannemer bij jou in de buurt >

 

De HABITO® wand zelf bouwen

Je kunt de wand eenvoudig zelf plaatsen. Wil je weten hoe? We leggen het stap voor stap uit!

Hoe bouw ik een HABITO® wand? >

 

Verkrijgbaar bij GAMMA

De bouwstenen van het HABITO® wandsysteem zijn verkrijgbaar bij GAMMA. De actuele voorraad bij jouw GAMMA-vestiging vind je op www.gamma.nl.

HABITO bij GAMMA verkrijgbaar