Gyproc® plafonds

Plafonds van Gyproc kunnen onderverdeeld worden in twee categorieën; standaard plafonds en brandwerende plafonds.

Kies het plafond van uw categorie en bekijk hoeveel gewicht u aan het plafond kunt bevestigen en waar u rekening mee dient te houden ▼.

Standaard plafonds

-> Gyproc® Classic plafond. Hét basisplafond met goede geluidsisolatie en brandwerendheid. Het plafond is te herkennen aan de toevoeging ‘P’ in de systeemcode. Bijvoorbeeld: GF 100 P/75.2.

-> Gyproc® SoundBloc plafond. Het slankste plafond met optimaal geluidscomfort. Het plafond is te herkennen aan de toevoeging ‘dB P’ in de systeemcode. Bijvoorbeeld: PD 70 dB P/55.1.A.

-> Gyproc® Stucplafond. Voor een strak plafond. Het plafond is te herkennen aan de toevoeging ‘(stuc)’ in de systeemcode. Bijvoorbeeld PD 65 P/55.1 (stuc).

Wat kun je ophangen aan een ' Standaard plafond' >

 

 

Brandwerende plafonds

-> Gyproc® RF plafond. Hét basisplafond met goede geluidsisolatie en extra hoge brandwerendheid. Het plafond is te herkennen aan de toevoeging ‘RF P’ in de systeemcode. Bijvoorbeeld: GF 140 RF P/125.1.A.

-> Gyproc® Glasroc® F plafond. De brandveiligste oplossing voor staalconstructies en brandwerende plafonds. Het plafond is te herkennen aan de toevoeging ‘GR P’ in de systeemcode. Bijvoorbeeld: PD 70 GR P/55.1

Wat je niet moet doen bij brandwerende plafonds >