“Het doet pijn aan je ogen zo wit is het.”

In Heemskerk wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan zestien riante en luxe appartementen als onderdeel van een nieuwbouwproject in de wijk Assumburg. Vijf verschillende type huurappartementen verdeelt over zes lagen met verschillende oppervlaktes en indelingen. Dit biedt toekomstige bewoners de kans om een appartement te kiezen die voldoet aan hun wensen. 

Een belangrijk onderdeel van deze luxe appartementen is de afwerking. De opdracht vanuit de opdrachtgever: de appartementen moeten sausklaar worden opgeleverd, zodat de toekomstige bewoners in een fris en strak appartement kunnen wonen. Samen met de Gyproc adviseur, Peter Post, heeft Ben Sier van Ben Sier Afbouw uit Volendam het perfecte product gevonden om te kunnen voldoen aan de opdracht, de Gyproc ProSkim Fill.

Ben en zijn collega Alex zijn zeer enthousiast over de ProSkim Fill. Na verschillende dunpleisters geprobeerd te hebben, zegt Ben over de ProSkim Fill: “Dit is veruit de beste dunpleister waar wij mee hebben gewerkt, vanwege de fijne verwerking.” Collega Alex is erg te spreken over de witte kleur. Als we één van de afgewerkte kamers binnen lopen, zegt hij: “Het doet bijna pijn aan je ogen zo wit is het. Daarnaast rult de ProSkim Fill niet na teruggaan en zijn vergeten plekken makkelijk te repareren.”

Wil je meer weten over de ProSkim Fill of over één van de andere dunpleisters in het Gyproc assortiment? Klik dan hier voor meer informatie.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder