TivoliVredenburg Gyproc Trophy 2022

23 sept. is de 8e editie van de Nationale Gyproc Trophy

Voor de 8e keer reiken wij tijdens een feestelijke avond de Nationale Gyproc Trophy uit. De Gyproc Professionals zonden dit jaar maar liefst 32 mooie, bijzondere en spraakmakende projecten in!

De inzendingen zijn kanshebber voor een van de door de vakjury gekozen prijzen in de categorieën Woningbouw en Utiliteitsbouw. Naast de categoriewinnaars kiest de vakjury ook de winnaar van de Innovatieprijs uit alle 32 inzendingen. De Gyproc Professionals kiezen zelf op 23 september hun eigen favoriet: de Gyproc Professionals Keuze.

Het is al met al dit keer weer een spannende editie! Houd onze sociale media en website in de gaten voor nieuws over de winnaars. Nieuwsgierig naar de inzendingen en meer weten over de Nationale Gyproc Trophy? Kijk op de Gyproc Trophy pagina

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder