27 september: de 7e Gyproc Trophy uitreiking

Op 27 september vindt in Den Haag voor de 7e keer de Nationale Gyproc Trophy uitreiking plaats. Dit jaar worden prijzen uitgereikt in drie categorieën. Ook kiezen de Gyproc Professionals hun eigen favoriet: de Gyproc Professionals Keuze. 

Iedere twee jaar

De Gyproc Trophy wordt iedere twee jaar uitgereikt. Met deze prijs waardeert Saint-Gobain Gyproc Nederland de creativiteit en het vakmanschap van de top van afbouwend Nederland: de Gyproc Professionals. Voor deze 7e editie van de Trophy hebben de Gyproc Professionals in totaal 25 projecten ingezonden, in de categorieën Woningbouw, Utiliteitsbouw of Innovatie.

De vakjury heeft alle inzendingen zorgvuldig beoordeeld en maakt op 27 september tijdens een feestelijke avond de winnaars en runners-up van iedere categorie én de overall winnaar van de Gyproc Trophy bekend. Deze avond kiezen de Professionals ook zelf hun eigen favoriete project: de Gyproc Professionals Keuze.

Internationale Trophy van Saint-Gobain Gyproc

De winnaar van de Nationale Gyproc Trophy en de categoriewinnaars worden ingezonden voor deelname aan de Internationale Gyproc Trophy. Dit evenement vindt in april 2020 plaats in Athene, Griekenland.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder