350-jarig bestaan gevierd met fietstocht van 350 mijl

Ter ere van het 350-jarig bestaan van Saint-Gobain zijn op 10 juli 2015 32 sportieve collega’s vanuit de locatie van Saint-Gobain Isover in Etten-Leur begonnen aan een vierdaagse fietstocht. 

Saint-Gobain collega’s fietsen naar Frankrijk

Om 7:00 uur gaf de burgemeester van Etten-Leur het startschot voor deze bijna 700 kilometer lange fietstocht. Aanstaande maandag 13 juli zal de ploeg finishen in de Franse plaats Blois, waar in het Chateau de Blois de oude archieven van Saint-Gobain zijn opgeslagen.

Vanuit Nederland nemen 32 Saint-Gobain collega’s deel aan deze fietstocht en nog eens 8 collega’s gaan de groep begeleiden. De collega’s zijn afkomstig van de Saint-Gobain bedrijven Gyproc, Isover, Glassolutions, Raab Karcher en Weber Beamix. Er wordt niet alleen gestart vanuit Nederland, maar ook vanuit Londen en de Franse plaatsen Lyon, Nantes en Pont-à-Mousson. In totaal zullen maandag 250 à 300 wielrenners in Blois arriveren. Ook elders in de wereld, zoals in de USA en China, zullen door Saint-Gobain medewerkers vergelijkbare tochten worden gefietst. 

De fietstoer begint voor de Nederlandse collega’s gelijk goed. Er zal vandaag 203 kilometer worden gefietst, via Antwerpen naar de Belgisch-Franse grens. Daarna volgt een tocht van 185 kilometer en op dag drie zal er 164 kilometer worden afgelegd. De laatste dag is het nog 140 kilometer fietsen naar het eindpunt Blois. Dinsdag gaat de fietsploeg per bus weer terug naar Nederland.

 

 

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder