5 november: de uitreiking van de 12e Internationale Gyproc Trophy

Al sinds september 2019 zijn wij in spanning of de Nederlandse Trophy inzendingen in de prijzen vallen bij de 12e  editie van de Internationale Trophy, die in april 2020 in Athene zou worden uitgereikt. De corona pandemie zorgde enkele keren voor uitstel, maar 5 november 2021 gaat de uitreiking van de Internationale Trophy dan toch echt plaatsvinden, tijdens een online uitzending!

De 4 trotse Nederlandse inzendingen zijn nog steeds de winnaars van de Nationale Gyproc Trophy in september 2019. Zij dingen samen met 74 inzendingen uit maar liefst 32 landen mee naar de prijzen in 4 categorieën.

  • Janse Afbouw in de categorie ‘Innovation’ met Winkelcentrum Heuvelgalerie;
  • SBB binnenafbouw in de categorie ‘Residential’ met Haarlemmerpoort;
  • Schuurmans Afbouwsystemen in de categorie ‘Plasterboard’ met Woongebouw Pontsteiger;
  • Schuurmans Afbouwsystemen in de categorie ‘Non-residential’ met het Raadhuishotel (Pestana Riverside hotel).

Wij wensen Janse, SBB en Schuurmans veel succes en hopen nog steeds op Nederlands succes op dit mooie internationale podium, waar de top van de mondiale afbouwwereld zich presenteert.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder