Architect@work | 12 & 13 september | Ahoy Rotterdam

Op woensdag 12 september a.s. is het zover: de 4e Architect @ Work gaat van start. Dit twee dagen durende event in Ahoy Rotterdam is dé ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en voorschrijvers.

De focus ligt op productinnovaties. Een commissie heeft van elk tentoongesteld product het innovatieve karakter beoordeeld. U ziet dus gegarandeerd nieuwe producten! Daarnaast worden er op beide dagen verschillende seminars gegeven. 

Ook Gyproc neemt deel aan dit evenement. Sinds jaar en dag draagt Gyproc bij aan de ideale leefomgeving. We spelen in op de eisen die worden gesteld aan de inrichting van binnenruimtes. Hiervoor blijven we ons assortiment verder ontwikkelen en verbeteren. 

Op Architect @ work presenteren we ons DuraGyp Comfort met ACTIV air; de stootvaste en brandwerende gipskartonplaat die tevens formaldehyde uit de lucht absorbeert. Daarnaast ziet u Smartskimmen; de nieuwe standaard in wand- en plafondafwerking. 

Uw toegang is gratis als u zich van te voren aanmeldt op www.architectatwork.nl met vermelding van de code 42401. 

Datum: 12 en 13 september 2012 
Plaats: Ahoy Rotterdam, hal 1 
Openingstijden: 13.00 uur – 20.00 uur 

Gyproc nodigt u van harte uit om dit evenement te bezoeken! U kunt ons vinden op standnummer 241 en 244.

 

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder