Column Peter Post – ‘De President’

Eigenlijk stelt dat hele stukadoren niks voor. Het is een fluitje van een cent (zeker met de gipsen van Gyproc, inkoppertje!). Een beetje met gips pielen tegen een wandje of plafond, dat kan toch bijna iedereen. Waarom zeg ik dat nou weer zullen jullie je afvragen?

Nou even een lang verhaal kort. Ik ging voor een eenvoudige operatie met dag opname. Alles top geregeld en goed verlopen niks aan ‘t handje. Uitstekende zuster thuis, die zelfs ook bleef slapen, wat wil een mens nog meer? Maar na een paar dagen toch een flinke tegenslag. Er bleek een bacterie in de wond te zitten en dan gaan alle registers in de verzorging open. Ik werd zeer snel en adequaat weer geopereerd. Top natuurlijk, maar met als gevolg dat ik enkele dagen in het ziekenhuis moest blijven. En als je dan een beetje ligt bij te komen op een kamer met meerdere patiënten, zie je pas hoeveel werk het verplegend personeel moet verzetten. Er zijn patiënten bij die tig keer op het belletje drukken en vaak om niks. Of eenzelfde bed moet paar keer per dag verschoond worden enz. enz. Heel de dag rennen en vliegen. En alles gebeurt met een tomeloze inzet en een stralende glimlach. Zo kwam ik dus op de gedachte: stukadoren stelt hierbij vergeleken niks voor. Nee natuurlijk niet, dat is ook een echt vak, maar je krijgt veel waardering voor het verzorgend personeel als je daar zo ligt.

Nu inmiddels weer thuis met goede afloop. Zoon zag mij en zei: ’je beweegt nu net zo vlot als president Biden pap’. Ja, het is een lieve jongen.

Nou over president gesproken, we hebben een nieuwe JointFiller ontwikkeld. Niet dat deze ook zo traag is (90 min. verwerkingstijd), maar het is wel de grote baas onder de JointFillers. Het hoogvullende vermogen is weergaloos van deze JointFiller Max. Eén keer vullen, na droging volledig overtrekken en je hebt een Klasse A afwerking. Gaat weer tijd schelen dus en tijd is geld. Verder hebben we ook de ProSkim Fine verbeterd. Deze mest nu aanmerkelijk lichter en heeft een beter vullend vermogen.

Schroom niet om contact op te nemen met ons als je interesse hebt in de Max, de Fine of misschien een ander product.

Ik hou mij nog even gedeisd, maar de collega’s staan natuurlijk altijd klaar.

Groet Peter.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder