Column Peter Post – ‘De Tussenjas’

Je hebt het vaak in het voorjaar, na een tijdje heel lekker weer, wordt het ineens weer koud. De winterjas ligt al bij de mottenballen, maar voor het dunne zomerjasje is het nog gewoon te fris. Eigenlijk ideaal weer voor de tussenjas. Gewoon een lekker behaaglijk jack.

Nu zullen jullie denken, gaat die Post nou naast stuc adviezen en gipspleisters zich ook met kleding bezig houden. Nee dat niet natuurlijk maar ik vond het wel een aardige inleiding om het even over de jas van onze spuit gipsen te hebben. De zakken dus van LP Xcellent, XL en X Plus. Deze gaan er even tijdelijk, noodgedwongen door de situatie in Oekraïne, anders uitzien, namelijk bruin met zwarte opdruk.

Dus kijk niet raar op als er ineens bruine zakken in de bus gelegd worden bij de handel. Alleen de kleur van de zak is dus anders. Er is niets veranderd aan de kwaliteit en verwerking van de gipsen. Ook al is het misschien een beetje verwarrend, wij zijn in ieder geval heel blij met deze tussenjas. Want elke dag met een aanhanger losse gips ophalen bij de groothandel, is ook een heel gedoe en geeft best veel rommel.

Schroom niet te bellen naar Marcel of mij als je nog vragen hebt.

 

Groet Peter.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder