De HABITO® wand vindt zijn weg naar de woningbouw

Nu ook voor thuisklussers beschikbaar

Onlangs heeft GAMMA als eerste bouwmarkt in Nederland het Gyproc HABITO® wandsysteem in haar assortiment opgenomen. Met de introductie van de HABITO® wand rekent Saint-Gobain Gyproc Nederland af met de vooroordelen over gipskartonwanden. Het innovatieve wandsysteem combineert alle voordelen van bestaande wandsystemen en neemt alle nadelen weg.

Ervaar het gemak en comfort

Het HABITO® wandsysteem biedt veel gemak en wooncomfort aan thuisklussers en bewoners. Men bouwt met het wandsysteem eenvoudig een wand in een ruimte naar keuze. Bijvoorbeeld een extra wand op zolder of inloopkast in de slaapkamer. De wand is extreem stootbestendig en is gemakkelijk glad af te werken. Met de HABITO® wand is snel een stille ruimte gecreëerd. Voorwerpen zijn eenvoudig aan de wand te bevestigen, tot wel 30 kg per schroef, zonder plug! De montage en afwerking van het HABITO® wandsysteem is vergelijkbaar met andere Gyproc gipswanden.

Björn op den Brouw, Commerce Manager bij Intergamma, is erg blij met de toevoeging van HABITO® aan het assortiment van GAMMA. ‘Met HABITO® bieden we als eerste bouwmarkt doe-het-zelvers een nieuwe categorie binnenwanden. Eerder was de wand alleen voor professionals toegankelijk. Ik heb de kracht van de HABITO® wand zelf mogen ervaren en ben erg onder de indruk’.

Judith Versloot, Sales Director DIY bij Saint-Gobain Construction Products, noemt het Gyproc HABITO® wandsysteem een echte aanwinst binnen het DHZ-assortiment. ‘Het wandsysteem ligt landelijk op voorraad bij alle GAMMA bouwmarkten. Voor de medewerkers in de bouwmarkten staan de Gyproc adviseurs klaar met advies en om vragen te beantwoorden, zodat hun kennis over het HABITO® wandsysteem altijd up-to-date is’.

Ook kunnen thuisklussers rekenen op de ondersteuning van Gyproc, zowel op de winkelvloer als op klussenmet.gyproc.nl. Door middel van stappenplannen, handige klusvideo’s en een verwerkingsbrochure wordt op duidelijke wijze uitgelegd hoe het wandsysteem wordt gebouwd. Daarnaast staat de Gyproc Helpdesk klaar om allerhande vragen te beantwoorden. Zo geven we thuisklussers het vertrouwen dat het gaat lukken!

De bouwstenen van HABITO®
Het HABITO® wandsysteem, verkrijgbaar bij GAMMA, bestaat uit:

Gyproc Staanders en Liggers
Gyproc HABITO® (260 x 60 x 1,25 cm)
Gyproc HABITO® Schroeven
Gyproc Afdichtingsband

 

Bouwmarkten GAMMA en Karwei leveren een uitgebreid Gyproc assortiment voor de binnenafbouw; bestaande uit stukadoorsproducten, gipsplaten, gereedschap en producten voor bevestiging en afwerking. Ook deze producten garanderen een constante kwaliteit, gebruiksgemak en vooral: een prachtig resultaat.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder