Op donderdagavond 11 april jl. vond bij SIG Stukadoors-specialist UMB te Amersfoort de eerste editie van de gezamenlijke demo-tour plaats van Saint-Gobain Gyproc Nederland en SIG GBT Machines.

Het uitgangspunt is delen van kennis. Ruim 50 stukadoors hebben dit ervaren. De avond was gevuld met verschillende demonstraties, het uitwisselen van verwerkingstips en netwerken. De Mixpro gipsspuitmachine van GBT Machines werd ingezet om te laten zien hoe Gyproc Smartskimmen werkt. Een innovatieve oplossing voor het kwalitatief hoogwaardig afwerken van Gyproc wanden en plafonds die minimaal voldoen aan de eisen van afwerkingsniveau A. 

“De positieve reacties van de deelnemers bevestigen dat er behoefte is om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe producten en systemen, en de mogelijkheid om deze zelf uit te proberen,“ zegt Gidus Buisman, divisie directeur SIG Nederland. “De nieuwe demo-tour van Gyproc en SIG GBT Machines sluit hier uitstekend op aan.” 

De succesvolle avond werd afgesloten met de verloting van een 32 inch flatscreen televisie. Donderdagavond 30 mei staat de 2e avond gepland bij SIG Stukadoors-specialist Gouda, Groningenweg 2, te Gouda. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar marketing@sigcs.nl o.v.v. ‘demo-tour Gouda’.

Voor meer informatie op:
www.stukadoorsspecialist.nl 
www.gbtmachines.nl

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder