Gyproc’s visie op “Flexibiliteit & Aanpasbaarheid”

Begin juni vond in de RAI te Amsterdam de Provada beurs plaats. De Provada is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche, waar ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, eindgebruikers en gemeenten elkaar treffen in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Gyproc was aanwezig en stond samen met een aantal toonaangevende partijen in de Live Case. 

In de Live Case woning met als thema ‘Flexibiliteit & Aanpasbaarheid’ draaide het om gebouwen die zich kunnen aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Gyproc werkt hard aan de verbetering van binnenruimtes en presenteerde op deze beurs haar Cable Stud wandsysteem. Bekijk het interview dat Vastgoedmarkt op Provada had met Marketingmanager Mark van Houten en ontdek zijn visie op ‘Flexibiliteit & Aanpasbaarheid’.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder