Gyproc bestekspecificaties binnen STABU Bouwbreed

STABU Bouwbreed; de nieuwe basis voor het bouwproces. Dit informatiesysteem is geschikt om te specificeren op ieder moment in de keten op diverse technische niveaus.

Als eerste in de droge binnenafbouw zijn naast de producten nu ook de wandsystemen van Gyproc per direct verkrijgbaar in STABU Bouwbreed, in de nieuwe classificatie 'Bouwsystemen en installaties'.

Gyproc bestekteksten 

Sinds september 2015 staan in STABU Bouwbreed alle Gyproc producten als bouwstofspecificaties. Aan deze nieuwe bestekservice zijn nu de specificaties van 300 Gyproc wandsystemen toegevoegd. Deze systemen zijn te downloaden via Gyproc.nl. 

HABITO bestekteksten

Wilt u HABITO® opnemen in uw bestekken? Laat het ons weten. Wij schrijven dan gratis voor u de bestektekst.

Gyproc Helpdesk: 0347 - 325 165 of helpdesk@gyproc.nl

STABU Bouwbreed 

In STABU Bouwbreed kunnen alle marktpartijen op ieder gewenst moment tijdens een bouwproces gestandaardiseerde informatie toevoegen en delen. Zo profiteren alle partijen in de keten optimaal van elkaars kennis en expertise. De nieuwe systematiek is een praktijkgerichte aanpak om systemen te specificeren. STABU Bouwbreed biedt de flexibiliteit om verschillende vormen van specificeren, functioneel of op prestaties, in de toekomst te ondersteunen. Dit past bij de aandachtspunten die Gyproc heeft bij de ontwikkeling van haar producten en systemen namelijk; kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en de wensen van eindgebruikers van binnenruimtes.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder