Gyproc in BIM

Vanaf nu zijn Gyproc wandsystemen direct te downloaden als Bouw Informatie Model (BIM) via de Gyproc systeemselector. Met behulp van de wandselector zijn eenvoudig, op basis van gewenste prestaties zoals brand en geluid, het juiste wandsysteem vinden. 

Gyproc wandsystemen zijn direct te downloaden als Revit-object via de Gyproc selector. Met behulp van deze selector is eenvoudig, op basis van gewenste prestaties zoals brand en geluid, het juiste wandsysteem vinden. 

De Gyproc Selector informeert en adviseert alle bouwprofessionals over de beste Gyproc-oplossing voor bouwkundige uitdagingen. Om de gewenste prestaties te behalen gaat het om de juiste combinatie van producten binnen een systeem. Gebruiksvriendelijkheid en complete informatieverstrekking zijn dé uitgangspunten voor deze selector. Daarom is het voor Gyproc vanzelfsprekend dat de Gyproc wandsystemen ook in BIM-objecten moeten kunnen worden toegepast.

De grote voordelen van Gyproc wandsystemen in een BIM-object zijn: 

  • Tijdwinst
  • Kostenefficiënter
  • Werkvoorbereiding meer nauwkeurig
  • Herkennen van (constructie)fouten in een vroeg stadium
  • Automatische (her)berekening van het aantal m2 wand met bijbehorende producten

Met bouwtekeningen in BIM wordt niet alleen tijd bespaard, maar ook onnodige kosten. Alle benodigde projectinformatie van de bouwpartners is op 1 plek te vinden. Daarnaast zal een digitaal 3D model een verbeterd inzicht geven in het project. Gyproc BIM-wandsystemen zijn accuraat, compleet en bevatten alle benodigde informatie. 

Bent u opzoek naar IFC-objecten? Neem hiervoor contact op met de Gyproc helpdesk: telefoonnummer 0347 - 325 165 of per e-mail op helpdesk@gyproc.nl.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder