Gyproc breidt uit met nieuw silo depot

Gyproc breidt uit met een nieuw silo depot. Deze zijn vanaf heden ook verkrijgbaar bij Morssink Bouwmaterialen B.V. 

Morssink bouwmaterialen BV is een modern bedrijf met uitstekend materieel, goede service en een meer dan uitstekende klantenkring. In 15 jaar tijd is het bedrijf gegroeid van 4 werknemers naar ruim 30 werknemers.

Vanaf september 2010, heeft eigenaar Herman Morssink besloten zijn afbouwpakket uit te bereiden met het volledige assortiment gipspleisters en voorstrijken van Gyproc. In oktober 2010 heeft men zich definitief gevestigd in de afbouwmaterialen door een compleet silodepot op te starten met 12 silo´s en eigen vrachtwagen om korte levertijden te kunnen garanderen.

Sterke punten voor levering van silo´s bij Morssink

  • Korte levertijd of retour van de silo.
  • Per 3 silo´s te leveren.
  • Eigen weegsysteem / met weegbon bij levering of retour i.v.m mogelijke restgips.

Gezien het succes van Morssink afbouwmaterialen middels de service en continuïteit van het silosysteem is besloten om het silopakket uit te gaan breiden met nog eens 6 silo´s. Daarnaast wordt ook de hoofdvestiging in Delden met een eigen afbouw afdeling ingericht om de afhaalstukadoor te kunnen bedienen. 

Neem voor meer informatie over het silosysteem contact op met Gyproc via info@gyproc.nl of bel de helpdesk op 0347 - 325 165.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder