Gyproc feliciteert winnaars Gyproc Trophy 2011

Iedere twee jaar wordt de Gyproc Trophy uitgereikt aan Gyproc Professionals voor projecten met een bijzondere creativiteit en bijzonder vakmanschap. 

De jury, bestaande uit ervaren vakmensen in de bouw, beoordeelde onder voorzitterschap van Prof. Ir. Hans Ruijssenaars van Hans Ruijssenaars Architecten de vijf genomineerde projecten uit 22 inzendingen op vakmanschap, architectuur en technische criteria.

Dit jaar werd voor het eerst naast de Gyproc Trophy 2011 ook een Innovatieprijs en een Publieksprijs uitgereikt. De winnaars werden op vrijdag 4 november 2011 bekend gemaakt. 

De winnaars zijn:

Winnaar Gyproc Trophy 2011: Schuurmans Afbouwsystemen BV
Schuurmans Afbouwsystemen B.V. uit Vught is de winnaar van de Saint-Gobain Gyproc Trophy 2011. Het bedrijf krijgt de prijs voor de realisatie van het afbouwproject in het nieuwe hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen. Dit project werd door architectenbureau Marcel van der Schalk in Amsterdam ontworpen en Bouwbedrijf Wessels Zeist was hoofdaannemer. 

Winnaar Innovatieprijs & Publieksprijs 2011: MAT Afbouw BV
MAT Afbouw B.V. uit Zaltbommel ontving de Innovatieprijs 2011 voor het project Stadskantoor Nieuwegein. De Innovatieprijs werd uitgereikt aan het project met de meest bijzondere, nog niet eerder vertoonde oplossing. Bijvoorbeeld op het gebied van producten, toegepaste oplossingen, logistiek, arbeid of kostenbeheersing. Architectenbureau 3XN a/s in Kopenhagen tekende voor het ontwerp van het Stadskantoor, Bouwcombi Stadhuis Nieuwegein (BAM Utiliteitsbouw en Ballast Nedam) trad op als hoofdaannemer.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder