Gyproc Finesse verspuiten onder hoge druk

Stukadoors zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om het arbeidsproces op zo efficient mogelijk in te richten. Met die gedachte heeft Saint-Gobain Gyproc Nederland in samenwerking met GBT machinetechniek en de stukadoor een systeem ontwikkeld.

Met behulp van de Mixpro spuitmachine van GBT machinetechniek is het mogelijk om Gyproc Finesse onder hoge druk te verspuiten. Met behulp van deze techniek bespaart de verwerker niet alleen veel tijd, maar wordt de lichaamsbelasting van de stukadoor ook verlaagd. Zo is het systeem een ideale oplossing voor zowel de korte als de langere termijn.

 

Gyproc Finesse kan worden verwerkt in flexibele laagdiktes, die kunnen variëren van 2 mm tot 3 cm in één laag. Hierdoor wordt het twee maal vullen bij grove laagdiktes overbodig en is slechts een enkele arbeidsgang nodig.

Naast de arbeidsefficiëntie, heeft het Gyproc systeem een hoog rendement en is het na verwerking geschikt voor schilderwerk of behang.  Door de ideale verwerking en het gebruiksgemak van Gyproc Finesse in combinatie met de Mixpro machine, is deze manier van afwerken ideaal op diverse ondergronden zoals gipskartonplaten, beton, cellenbeton en kalkzandsteen. 

Heeft u vragen over het onder hoge druk verspuiten van Gyproc Finesse, neem dan contact met ons op via info@gyproc.nl of bel vrijblijvend met onze telefonische helpdesk op 0347 - 325 165.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder