Gyproc introduceert twee nieuwe Gyproc Professionals

Onlangs hebben A.T. Nederland B.V. te Breda en De Jong Afbouw Bergambacht B.V. zich aangesloten bij de Gyproc Professionals; het netwerk van plafond- en wandmontagebedrijven die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Gyproc afbouwsystemen. 

Gyproc Professionals onderscheiden zich in de markt door vakmanschap en kennis over de juiste montagetechnieken en de nieuwste afbouwsystemen. Hiermee streven zij naar een voorkeurspositie binnen de afbouw. A.T. Nederland B.V. en De Jong Afbouw Bergambacht B.V. zijn als verwerker van Gyproc systemen o.a. erkend vanwege hun professionele werkwijze en de kwaliteit waarmee ze projecten afleveren. Zowel A.T. Nederland als De Jong Afbouw Bergambacht B.V. kunnen nu gebruik maken van het netwerk van Gyproc en kunnen daarnaast deelnemen aan kennisseminars en trainingen. Wij heten beide bedrijven van harte welkom!

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder