Gyproc lanceert nieuw stucassortiment bij GAMMA bouwmarkt

Gyproc heeft haar assortiment stucproducten bij GAMMA bouwmarkten volledig vernieuwd. De doe-het-zelver kan nu profiteren van een nog completer aanbod aan kwaliteitsproducten en praktische oplossingen om ruimtes te creëren en af te werken. 

Het vertrouwde aanbod TopStuc producten van Gyproc is vervangen door negen nieuwe stucproducten.  De nieuwe producten, samen met de sterke ondersteuning van Gyproc, geven de klusser het vertrouwen dat hij of zij elke stucklus kan klaren.

Michel Keijzer, categorie manager bij GAMMA Nederland, noemt de stucproducten van Gyproc een aanwinst voor GAMMA bouwmarkten. “De stucproducten zijn gebruiksvriendelijk, licht en soepel te verwerken. De heldere instructies helpen de klusser, beginnend of ervaren, naar een strak en wit eindresultaat.”

Mark van Houten, commercieel directeur van Saint-Gobain Gyproc Nederland, is bijzonder blij met de uitbreiding en vernieuwing van het assortiment: “We maken professionele kwaliteit bereikbaar voor de thuisklusser en geven hen het vertrouwen dat het gaat lukken. Daarvoor geven we ook ondersteuning in de vorm van stappenplannen, video’s en de helpdesk. Wij vinden het mooi als de thuisklusser echt de vakman in zichzelf ontdekt”. 

Voor de medewerkers in de bouwmarkten staan de Gyproc adviseurs klaar met advies en beantwoorden vragen, zodat hun kennis over de producten altijd up-to-date is.

Het nieuw Gyproc stucassortiment, verkrijgbaar bij GAMMA, bestaat uit: 

Gyproc Multi Stuc: Voor het glad afwerken van diverse ondergronden.
Gyproc Blokkenwand Stuc: Voor het lijmen en glad afwerken van blokkenwanden.
Gyproc Badkamer Stuc: Voor het glad afwerken van diverse ondergronden en als ondergrond voor tegels in natte ruimtes.
Gyproc Decoratie Stuc: Voor een decoratief schaduweffect. (niet meer leverbaar)
Gyproc Pro Stuc: Voor het stukadoren van grote oppervlakken.
Gyproc Voorstrijk Grondeer: Voor zuigende ondergronden.
Gyproc Voorstrijk Hechtlaag: Voor niet-zuigende ondergronden.
Gyproc Stuc Pasta: Voor het glad afwerken van ondergronden met structuur.
Gyproc Vul Pasta: Voor het repareren en glad afwerken van naden, gaten en scheuren.

Naast het uitgebreide stucassortiment, dat door GAMMA wordt aangeboden, levert Gyproc hier ook topkwaliteit gipsplaten, gereedschap en producten voor bevestiging en afwerking. Ook deze producten garanderen een constante kwaliteit, gebruiksgemak en vooral: een prachtig resultaat. 

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder