Gyproc maakt het plaatje compleet

Gyproc introduceert de Totaalplaat in het Doe-het-zelf-kanaal. Deze nieuwe gipskartonplaat is vanaf nu verkrijgbaar bij KARWEI-bouwmarkten. De plaat voor wanden en plafonds biedt een compleet pakket aan comfort.

De Totaalplaat is: 

  • zeer stootvast; 
  • extra geluidsisolerend; 
  • voorzien van ACTIV air. Een innovatieve technologie die formaldehyde (een schadelijke stof in de binnenlucht) actief opneemt en blijvend neutraliseert voor een gezond binnenklimaat; 
  • extra brandveilig; 
  • vochtbestendig.

Doe-het-zelvers kunnen vanaf nu aan de slag met de Totaalplaat van Gyproc. Gyproc voegt de Totaalplaat toe aan het reeds bestaande assortiment Gyproc gipsplaten van bouwmarktformule KARWEI. Daarnaast zijn in diezelfde bouwmarkt voor de montage Gyproc Totaalplaatschroeven verkrijgbaar.

Totaal toonaangevend 

“Bij Gyproc stellen we de mens, zijn omgeving en het milieu centraal in de productontwikkeling én de productverwerking. Functionaliteit en comfort zijn de punten waarop Gyproc zich met haar producten onderscheidt. Vandaar de Gyproc Totaalplaat. Alle producteigenschappen die je in huis wilt hebben, zitten in één gipskartonplaat. Wel zo makkelijk”, zegt Mark van Houten, Sales en Marketing Manager bij Gyproc. 

In alle 135 KARWEI-vestigingen in Nederland vinden klanten naast de Totaalplaat ook de Gyproc metalen profielen, accessoires en afwerkingsproducten om een wand of plafond te bouwen. Merijn Beemer, Category Manager bij KARWEI:

KARWEI is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. KARWEI vindt het belangrijk dat iedereen z’n eigen huis mooi kan maken en wil het de klusser makkelijk maken. Met de Gyproc Totaalplaat worden ze op hun wenken bediend. Deze plaat is met eigenschappen als stootvastheid, luchtzuiverend, extra brandveilig, vochtbestendigheid en extra geluidsisolerend een perfecte en innoverende aanvulling op ons huidige gipsplaten-assortiment.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder