Gyproc No-Coat UltraFlex, de sterkste, strakste en snelste hoekbescherming

Voor het strak en stootvast afwerken van uitwendige hoeken van wanden opgebouwd met gipskartonplaten heeft Gyproc de ideale oplossing, No-Coat UltraFlex.

De sterkste 

No-Coat is absoluut beter bestand tegen stoten en klappen dan traditionele hoekbeschermers. De resultaten van stoottesten laten er geen enkele twijfel over bestaan: No-Coat vertoont geen scheuren of beschadigingen. Dit heeft niet alleen voordelen in de gebruiksfase, maar zeker ook in de bouwfase. Monteurs hoeven daardoor minder vaak terug te komen om schade, die ontstaan is tijdens de bouw te herstellen. 

De strakste 

Met No-Coat bent u verzekerd van een 100% strak eindresultaat, zowel bij een inwendige als uitwendige hoek. Kleine onregelmatigheden en gaten worden door de hoekbeschermer weggewerkt. Dit heeft als voordeel, dat deze vooraf dus niet weggewerkt hoeven te worden. 

De snelste 

Het aanbrengen van de No-Coat hoekbeschermer gebeurt in recordtijd. Allereerst wordt een dun laagje Gyproc ProMix Premium op de hoeken aangebracht. Hierin wordt de beschermer gedrukt. Druk vervolgens met een voegmes de beschermer op z’n plaats en verwijder overtollig voegmateriaal. Nu laten drogen en vervolgens afwerken met een dunne laag ProMix Premium.

Verwerking 

Breng een laag ProMix Premium aan op of in de hoek. Druk de No-Coat hoekbeschermer stevig in het voegmateriaal met de kunststof strips aan de binnenkant. Verwijder het overtollige materiaal en laat het geheel drogen. De hoekbeschermer wordt afgewerkt met een laag Gyproc ProMix Premium. Na droging eventueel licht schuren voor een perfect eindresultaat.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder