Gyproc op grote hoogte in Den Haag

De nieuwe skyline in Den Haag begint steeds meer vorm te krijgen. De contouren van de hoogbouw in het Wijnhavenkwartier zijn duidelijk zichtbaar. De kern wordt gevormd door 3 nieuwe woon/kantoortorens. Jubi, de Kroon en Nieuw Babylon. Deze enorme torens krijgen een maximale hoogte van respectievelijk 140 meter, 125 meter en 142 meter hoog!

Om dit te kunnen stukadoren moet een afbouwbedrijf van wanten weten; zoals op het gebied van logistiek in en rondom de werkplaats, het volgen van planningen, het voldoen aan diverse vragen van opdrachtgevers en het leveren van kwaliteit zijn maar enkele aspecten waaraan men moet voldoen. 

VAB afbouw uit Volendam is een bedrijf dat deze problematiek heeft omgezet in een prima samenwerking met de aannemers. In totaal worden er 42 volle vrachtwagens Gyproc gips verwerkt. VAB Volendam kiest al jaren voor het Gyproc systeem op basis van voorstrijk en gips van Gyproc. Zij kiezen hier gericht voor, mede door de 10 jaar StucGarant garantie die Gyproc biedt op haar systemen op de hechting van het gips.  

Een mooi project, waar we erg trots op zijn. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat! 

Met dank aan Gerard Gunther van Grafisch Goed voor het verstrekken van de foto's.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder