Gyproc Platinum: dagkanten snel, strak en stootvast stukadoren

Het afwerken van dagkanten vraagt veel tijd, aandacht en precisie van de stukadoor. Gyproc introduceert nu Gyproc Platinum. Een innovatief profiel waarmee stukadoors dagkanten sneller, strakker en stootvast afwerken zonder gebruik van een hoekprofiel. 

Het Gyproc-product is universeel toepasbaar, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Platinum is een tijdsbesparende oplossing voor projecten waar de kozijnen vóór het stukadoren al gemonteerd zijn. Gyproc Platinum is vervaardigd van wit polymeer en is dus een harde en duurzame dagkant.

Stukadoors bewerken de afreineus aan de achterzijde van de plaat en plaatsen deze tegen de rand van een dagkant. De achterzijde van het profiel is voorzien van vier langsgroeven die zorgen voor een optimale hechting tussen het Platinum-profiel en de ondergrond. Dit maakt het plaatsen van een hoekprofiel overbodig. De stukadoor koppelt de profielen daarna eenvoudig met de schakelkant aan elkaar. Na het stukadoren kan Platinum met vrijwel alle decoratieve materialen worden afgewerkt. 

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder