Gyproc ProMix Light

Gyproc ProMix Light is een zeer lichtgewicht, kant-en-klare voegenvuller én voegenfinisher. Dit nieuwe Gyproc product is geschikt voor het vullen en glad afwerken van naden van gipskartonplaten. 

ProMix Light kenmerkt zich door een zeer soepele verwerking en zeer hoog vullend vermogen. Het product droogt mooi wit op en is eenvoudig te schuren. Naast het afwerken van de naden, kan ProMix Light ook worden gebruikt voor het filmen van het volledige oppervlak om op deze manier STABU afwerkingsniveau A te bereiken. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een airless spuit om het materiaal ergonomisch aan te brengen. Een emmer ProMix Light heeft een inhoud van 17 liter (17,5 kg) en is 9 maanden houdbaar.

Assortiment Gyproc voegafwerking 

Het assortiment voegproducten van Gyproc staat garant voor kwaliteit, is prettig te verwerken en zorgt voor een perfect eindresultaat. Om vlakke en gladde wanden of plafonds op te leveren, spelen verschillende elementen een rol. De draagconstructie van profielen en gipsplaten moet vlak zijn, de voegen liggen perfect in het vlak van de gipsplaten en de wand of het plafond is voorgestreken zodat de kans op het aftekenen van voegen als gevolg van strijklicht minimaal is. De voegproducten van Gyproc leveren hier, samen met het vakmanschap van de verwerker, een belangrijke bijdrage aan.

'Voegwerk' van Gyproc 

Gyproc heeft voor haar assortiment voegproducten een handzaam pocketboekje uitgebracht; 'Voegwerk van Gyproc'. Met behulp van dit 'Voegwerk' vinden verwerkers eenvoudig de juiste producten voor het afwerken van Gyproc wand- en plafondsystemen, de bijbehorende verwerkingsrichtlijnen en de STABU vlakheidsklasses. Download hem direct, of vraag het boekje aan.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder