Gyproc SoundBloc plafond-/ vloersysteem

Het slankste systeem voor renovatieprojecten; 10 cm extra vrije hoogte.

De Gyproc SoundBloc systemen zijn uitgebreid met het SoundBloc plafond-/ vloersysteem. SoundBloc systemen staan garant voor akoestisch comfort. Tevens vergroten Gyproc SoundBloc wandsystemen het netto vloeroppervlak. Het SoundBloc plafond-/ vloersysteem geeft juist meer netto hoogte. 

Renovatieprojecten 

Het nieuwe SoundBloc plafond-/ vloersysteem is bij uitstek interessant voor renovatieprojecten. De opbouw zorgt er namelijk voor dat er een extra vrije hoogte van maar liefst 10 cm wordt gecreëerd in vergelijking met bestaande systemen. Het duurzame systeem bestaat uit o.a. de Rigidur Estrich vloer van Gyproc gecombineerd met de geluidsisolerende Gyproc dB gipsplaten en inventief toegepaste AcouStud montagebeugels. Deze innovatie biedt nog meer voordelen: 

  • Voldoet aan de eisen voor woningnieuwbouw.
  • Oók toepasbaar bij grotere vloer-overspanningen.
  • Snelle montage door enkele beplating.

Deze innovatie past naadloos binnen het bekende en reeds bewezen GypBox-woningrenovatieconcept. Adviesbureau LBP Sight heeft in opdracht van Saint-Gobain Gyproc de akoestische prestaties van de nieuwe SoundBloc systemen binnen het GypBox-concept volledig onderbouwd: 

  • Voor houten vloeren en steenachtige vloeren.
  • Voor eengezinswoningen en woongebouwen.
  • Van Bouwbesluitniveau tot Comfortniveau.

De binnenruimte vergroot 

Opdrachtgevers willen een binnenruimte vanzelfsprekend zo maximaal mogelijk benutten. Elke extra centimeter levert tenslotte geld op. Gyproc SoundBloc systemen zijn hier perfect op afgestemd. Het SoundBloc plafond-/ vloersysteem zorgt ervoor dat nu ook de hoogte van een ruimte maximaal benut blijft. Dit is belangrijk bij renovatieprojecten.

Rust en stilte 

De slanke SoundBloc systemen leveren niet alleen meer netto vloeroppervlak en hoogte op, ze zorgen ook voor meer comfort voor de uiteindelijke gebruiker. We weten dat een goede geluidsisolatie belangrijk is voor een comfortabele woon-, werk- en leefomgeving. De Gyproc SoundBloc systemen behalen de allerhoogste geluidsisolatie niveaus. Met Gyproc SoundBloc wandsystemen zijn zelfs geluidsisolatie niveaus te behalen tot wel 78 dB. 


Met de Gyproc SoundBloc systemen garandeert Gyproc: 

  • Meer netto binnenruimte
  • Hoog akoestisch comfort
  • Onderbouwde prestaties

Meer informatie 

Heeft u specifieke vragen heeft over Gyproc SoundBloc systemen dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw Gyproc adviseur of de Gyproc helpdesk, telefoonnummer 0347-325 165 en per e-mail helpdesk@gyproc.nl.

 

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder