Gyproc SoundBloc systemen in GypBox woningrenovatieconcept

Gyproc SoundBloc systemen volledig onderbouwd binnen het GypBox woningrenovatieconcept. 

Het GypBox woningrenovatieconcept van Gyproc gaat uit van een box-in-box benadering. De buitenste box is de bestaande constructie. Deze constructie wordt als het ware ‘bekleed’ met voorzetwanden, plafonds en/ of verend opgelegde dekvloeren. Dit vormt samen de binnenste box. Afhankelijk van de prestaties van de bestaande constructie wordt een of een combinatie van systemen toegepast.

Het Gyproc SoundBloc plafond-/ vloersysteem en de Gyproc SoundBloc voorzetwand passen naadloos binnen het reeds bewezen GypBox woningrenovatieconcept. Deze systemen zorgen ervoor dat bestaande constructies op de meest efficiënte manier gerenoveerd kunnen worden. SoundBloc systemen staan garant voor optimaal akoestisch comfort en leveren de meeste m2 leefruimte op. 

Adviesbureau LBP Sight heeft in opdracht van Gyproc de akoestische prestaties van de nieuwe SoundBloc systemen binnen het GypBox-concept volledig onderbouwd: 

  • Voor houten vloeren en steenachtige vloeren.
  • Voor eengezinswoningen en woongebouwen. 
  • Van Bouwbesluitniveau tot Comfortniveau.
Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder