Gyproc uitgeroepen tot 'Leverancier van het jaar 2013'

Donderdag 16 april jl. is Gyproc door Raab Karcher en Van Keulen uitgeroepen tot ‘Leverancier van het jaar'. Deze prijs werd voor de 2e keer uitgereikt tijdens de jaarlijkse Leveranciersdag van beide bedrijven in Breda.

Raab Karcher en Van Keulen hout- en bouwmaterialen maken samen gebruik van een benchmarkingssysteem voor hun 40 ‘triple A’-leveranciers. Jaarlijks worden deze leveranciers langs een meetlat gelegd. Men beoordeelt op 9 hoofdpunten o.a. op transparant partnerschap, kwaliteit, innovatie, service, marketing-inspanningen en trainingen. Gyproc heeft op deze punten het hoogste gescoord.

“Hier zijn wij uiteraard erg blij mee! Het is een prachtig compliment en een opsteker in deze tijd”, zegt Peter Janmaat, algemeen directeur van Saint-Gobain Gyproc Nederland trots. "Deze prestatie kan alleen ontstaan door een goede en open samenwerking. Met goed partnerschap streven we naar een win-win-situatie voor alle betrokken partijen. Deze prijs motiveert ons nog meer om door te gaan op de ingeslagen weg."

Bij zowel Raab Karcher vestigingen als bij Van Keulen kunnen professionele verwerkers terecht voor een compleet assortiment Gyproc gipsplaatsystemen en gipspleistersystemen.

Foto linksboven van links naar rechts: Bernard Wessel (Raab Karcher), Eric Snijer (Raab Karcher), Peter Janmaat (Gyproc), Mark Burger (Gyproc).

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder