Gyproc wint BouwKennis Jaarprijs 2018

Saint-Gobain Gyproc Nederland sleept de BouwKennis Jaarprijs in de wacht met het concept “HABITO® in de Nederlandse woningnieuwbouw”.

Tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst op 20 september jl. in DE KOM in Nieuwegein beoordeelden zowel de vakjury als het publiek, bestaande uit ruim 500 bouwprofessionals, HABITO® als het beste en meest innovatieve concept. 

Deze prijs is dé nationale erkenning voor het meest inspirerende concept in de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Mark van Houten, commercieel directeur van Gyproc Nederland, zegt vol trots: “het gehele team van Gyproc heeft een fantastische prestatie geleverd”.
Ons vernieuwende wandsysteem combineert alle voordelen van bestaande wandsystemen en neemt alle nadelen weg. HABITO® is ontwikkeld op basis van marktkennis en onderzoek naar de wensen en eisen van alle partijen in de bouwkolom, onder andere woningnieuwbouwaannemers. Ook de wensen van bewoners werden meegenomen in de ontwikkeling van de nieuwe gipswand.

Ga naar gyproc.nl/habito

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder