Prachtige foto van het Pantheon op de Acropolis in Athene

Internationale Gyproc Trophy 2020 uitgesteld

De Internationale Gyproc Trophy 2020 zou plaats vinden op 3 april 2020 in Athene. Saint-Gobain Gyproc heeft besloten, vanwege de wereldwijde verspreiding van het corona-virus, het evenement te verplaatsen naar vrijdag 9 april 2021. Gezien het internationale karakter van de Internationale Gyproc Trophy 2020, met inzendingen en gasten uit 35 landen vanuit de hele wereld, is deze keuze onvermijdelijk.

 

Ondanks het uitstellen van het evenement, hebben de voorbereidingen reeds plaatsgevonden. De inzendingen zijn bekend en beoordeeld door de internationale jury. Nederland wordt vertegenwoordigd door de winnaars van de Nationale Gyproc Trophy 2019.

Categorie Plasterboard

Schuurmans Afbouwsystemen B.V. met Woongebouw Pontsteiger te Amsterdam (winnaar Nationale Gyproc Trophy 2019)

Bekijk project Woongebouw Pontsteiger >

Categorie Residential

SBB Afbouw B.V. met Haarlemmerpoort te Amsterdam (winnaar categorie woningbouw 2019 én Gyproc Professionals Keuze 2019)

Bekijk project Haarlemmerpoort >

Categorie Non-Residential

Schuurmans Afbouwsystemen B.V. met Raadhuishotel / Pestana Riverside Hotel Amsterdam te Amsterdam (winnaar categorie utiliteitsbouw 2019)

Bekijk project Raadhuishotel / Pestana Riverside Hotel >

Categorie Innovation & Sustainability

Janse Afbouw met Winkelcentrum Heuvelgalerie te Eindhoven (winnaar categorie Innovatie 2019)

Bekijk Winkelcentrum Heuvelgalerie >

Met deze mooie projecten zijn wij sterk vertegenwoordigd tussen de 80 inzendingen vanuit de hele wereld. Onze nieuwsgierigheid naar de winnaars van de Internationale Gyproc Trophy 2020 wordt echter een paar maanden langer op de proef gesteld.

De Internationale Gyproc Trophy

Sinds 1998 organiseert Saint-Gobain Gyproc iedere twee jaar de Internationale Gyproc Trophy. Met deze prijs waardeert Saint-Gobain Gyproc plafond- en wandmontagebedrijven die gebruik maken van de oplossingen van Gyproc op het gebied van duurzaamheid, comfort, veiligheid en esthetiek om een betere wereld te bouwen.

**UPDATE** De nieuwe datum van de Gyproc Trophy zou eerst 6 november zijn. Helaas is de coronacrisis langer en op verschillende continenten nog steeds zeer actief, waardoor er besloten is om de Trophy verder uit te stellen tot 9 april 2021.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder