Prachtige foto van het Pantheon op de Acropolis in Athene

Internationale Gyproc Trophy 2020 uitgesteld

De Internationale Gyproc Trophy 2020 van 3 april a.s. in Athene is uitgesteld naar 6 november. Saint-Gobain Gyproc heeft hiertoe besloten door de recente ontwikkelingen rond de wereldwijde verspreiding van het corona-virus. Gezien het internationale karakter van de Internationale Gyproc Trophy 2020, met inzendingen en gasten uit 35 landen vanuit de hele wereld, is deze keuze onvermijdelijk.

Ondanks het uitstellen van het evenement, hebben de voorbereidingen reeds plaatsgevonden. De inzendingen zijn bekend en beoordeeld door de internationale jury. Nederland wordt vertegenwoordigd door de winnaars van de Nationale Gyproc Trophy 2019.

Categorie Plasterboard

Schuurmans Afbouwsystemen B.V. met Woongebouw Pontsteiger te Amsterdam (winnaar Nationale Gyproc Trophy 2019)

Bekijk project Woongebouw Pontsteiger >

Categorie Residential

SBB Afbouw B.V. met Haarlemmerpoort te Amsterdam (winnaar categorie woningbouw 2019 én Gyproc Professionals Keuze 2019)

Bekijk project Haarlemmerpoort >

Categorie Non-Residential

Schuurmans Afbouwsystemen B.V. met Raadhuishotel / Pestana Riverside Hotel Amsterdam te Amsterdam (winnaar categorie utiliteitsbouw 2019)

Bekijk project Raadhuishotel / Pestana Riverside Hotel >

Categorie Innovation & Sustainability

Janse Afbouw met Winkelcentrum Heuvelgalerie te Eindhoven (winnaar categorie Innovatie 2019)

Bekijk Winkelcentrum Heuvelgalerie >

Met deze mooie projecten zijn wij sterk vertegenwoordigd tussen de 80 inzendingen vanuit de hele wereld. Onze nieuwsgierigheid naar de winnaars van de Internationale Gyproc Trophy 2020 wordt echter een paar maanden langer op de proef gesteld.

De Internationale Gyproc Trophy

Sinds 1998 organiseert Saint-Gobain Gyproc iedere twee jaar de Internationale Gyproc Trophy. Met deze prijs waardeert Saint-Gobain Gyproc plafond- en wandmontagebedrijven die gebruik maken van de oplossingen van Gyproc op het gebied van duurzaamheid, comfort, veiligheid en esthetiek om een betere wereld te bouwen.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder