Janse-afbouw

Janse Afbouw aangesloten bij het Gyproc Professional netwerk

Onlangs heeft Janse Afbouw uit Hedel zich officieel bij het Gyproc Professionals netwerk gevoegd. Gyproc Professionals vormen een netwerk van vooraanstaande afbouwbedrijven, die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Gyproc lichtgewicht afbouwsystemen.

Deze afbouwbedrijven onderscheiden zich in de markt door vakmanschap, kennis en garantie. De Gyproc systemen bieden opdrachtgevers de ruimte om creatieve ideeën te realiseren en gelijktijdig te voldoen aan hoge kwaliteits- en prestatie-eisen. Gyproc Professionals maken dit waar!

Gyproc werkt al lange tijd samen met Janse Afbouw en heeft het groeiende familiebedrijf leren kennen als een echte vakspecialist waar aandacht voor vernieuwing, de werkvloer en de details heel logisch zijn. Moeilijke vraagstukken gaat men niet uit de weg. Janse Afbouw is een aanwinst voor het netwerk!

Wij heten het team van Janse Afbouw van harte welkom! 

Meer weten over Janse Afbouw? Bezoek hun website

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder