Nan Schilder- en Stukadoorswerk wint Gyproc Xact waterspel

Dit najaar heeft Saint-Gobain Gyproc het nieuwe Franse handgips Gyproc Xact geïntroduceerd. Met Xact speelt Gyproc in op de behoefte aan lichter werken in de stukadoorswereld. Het product is makkelijk aan te brengen, snel vlak te zetten en perfect te pleisteren.

Deze voordelen komen het best tot hun recht door de toevoeging van exact 17,5 liter water per zak Gyproc Xact van 25 kilo. 

Bij Frans natuurgips zorgt de juiste waterhoeveelheid ervoor dat alle handelingen lichter werken en geeft het een nog beter resultaat. Om het watergebruik te benadrukken is het Gyproc Xact waterspel ontwikkeld. Bij Gyproc dealers door heel Nederland werden stukadoors uitgedaagd exact 17,5 liter water te tappen. Via email en twitter heeft Gyproc vele inzendingen mogen ontvangen.

Afgelopen week zijn bij drie Gyproc dealers de prijzen uitgereikt aan de winnende stukadoors. De hoofdprijs, een reis naar Parijs en een bezoek aan de gipsgroeve, is gewonnen door de familie van Nan van Nan Schilder- en Stukadoorswerk. Dinsdag 10 december jl. is bij SIG stukadoorsspecialist Alkmaar de reischeque overhandigd.

Tegelijkertijd zijn 2 stukadoors blij gemaakt met een iPad Air. Bij Omzigt bouwmaterialen in Nieuwegein heeft de heer Veltmijer zijn prijs in ontvangst genomen. Aan de heer Noordover is bij NVB Meijer in Emmen de iPad Air overhandigd. 

Gyproc feliciteert alle prijswinnaars en kijkt terug op een succesvolle actie.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder