Afbouwpakketten

Nieuw: Afbouwpakketten®

Wij bouwen voor, u bouwt door

De gehele bouwkolom kampt met steeds meer uitdagingen die van invloed zijn op de bedrijfsvoering en het rendement van bouwend Nederland. Om hierin te ondersteunen slaan wij in samenwerking met Saint-Gobain Solutions de handen ineen en introduceren Afbouwpakketten®: op maat gemaakte prefab werkpakketten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort.

De uitdagingen voor de bouw liggen vooral bij zaken als personeelstekort, Arbo-regelgeving, verhoogde eisen met betrekking tot kwalitatief en duurzaam bouwen én toenemende logistieke uitdagingen. Voor onder andere afbouwbedrijven hebben deze kwesties een grote invloed op de bedrijfsvoering. Afbouwpakketten® lossen een groot deel van deze issues op.

De op maat gemaakte werkpakketten zijn op vijf niveaus beschikbaar. Het is mogelijk om Gyproc gipsplaten voor één ruimte in een pakket geleverd te krijgen met daarbij verschillende opties. Dit varieert van platen gezaagd op lengte, gestapeld naar gewenste montagevolgorde tot gipsplaten voorzien van sparingen én meer.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Samen met het afbouwbedrijf en de aannemer wordt er gekeken naar de gewenste prestaties voor een ruimte. Gyproc adviseert vervolgens in de toe te passen systemen. Hierbij is het mogelijk om het BIM-tekenwerk uit handen te geven. Doordat alle systemen vooraf in BIM worden ingetekend, is een maatvaste uitvoering van alle systemen gewaarborgd en worden faalkosten voorkomen. Alle platen worden in de fabriek zo efficiënt mogelijk op maat gesneden en verpakt als pakket voor één ruimte. Hiermee gaat de bouwproductiviteit omhoog, wordt snijafval verminderd en is de werkplek op de bouw vrij van stof. De Afbouwpakketten® worden op het gewenste moment geleverd op de bouw.

 

 

Met Afbouwpakketten® bieden wij een nieuwe, slimme werkwijze voor de binnenafbouw. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of project? Informeer bij uw Gyproc adviseur naar de mogelijkheden of kijk op www.gyproc.nl/afbouwpakketten

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder