Onbekend maakt onbemind

Onbekend maakt onbemind

Nog regelmatig horen we van aannemers “Een holle wand in de woning? Dat willen ze niet!”, “Mensen kloppen op de wand en willen dan het geluid horen van een massieve wand.” Komt dit bekend voor?

Gelukkig merken we afgelopen jaren dat de nieuwe HABITO® wand, deuren voor ons opent in de woningnieuwbouw. Niet alleen aannemers raken overtuigd van Metal Stud® wanden, ook opdrachtgevers en bewoners. Om verschillende redenen. Over één ding is men het eens; de kwaliteit van Metal Stud® wanden is meer dan goed! De HABITO® wand speelt in op de niet terechte vooroordelen van consumenten; aan een gipswand kun je niets ophangen, biedt slechte geluidsisolatie en je trapt er zo een gat in.  

Daarom hebben we informatie beschikbaar speciaal voor bewoners:

Daarnaast is op aanvraag van de hoofdaannemer het Gyproc team aanwezig met een HABITO® demo-wand bij bewonersbijeenkomsten. Wij kunnen enthousiast vertellen en mooie folders maken, maar laat bewoners het zelf ervaren. Door de HABITO® wand in het echt te zien, er zelf een schroef in te draaien en op de wand te kloppen raken de nieuwe bewoners enthousiast en worden zich bewust van wat voor comfort een wand kan bieden.

Welke mogelijkheden ziet u met de HABITO® wand? Uw Gyproc adviseur denkt graag met u mee!

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder