Pronk mee met de Gyproc Pronkstucweken

Wij helpen onze klanten te pronken met hun vakwerk door de juiste producten aan te bieden. Om ze nog meer te kunnen laten pronken presenteren wij de Gyproc Pronkstucweken. De 4 meest stucadoorslaggevende innovaties van Gyproc nu voor een pronkend prijsje!

Onze pronkstuccen:

  • Gyproc® Finesse – meer meters, met minder gips
  • Gyproc® Express – voor een klein stuccie stucen
  • Gyproc® Unique WR – voor de natte stuccies
  • Gyproc® Rifino Top – finisher voor stucwerk

In de afgelopen jaren hebben we deze pronkstuccen samen met stukadoorsbedrijven ontwikkeld en hebben ze stuk voor stuk een positieve bijdrage geleverd aan de manier van werken. 

Gun ieder kind een zwemdiploma

Met deze actie ondersteunt Gyproc Nederland samen met onze klanten het project: gun ieder kind een zwemdiploma van Kinderhulp! Terwijl onze klanten onze pronkstuccen gebruiken en/of proberen, doneert Gyproc Nederland namens onze klanten een kind zijn/haar pronkstuc. Wilt u een bijdrage leveren? Doneer nu!

Wat doet Kinderhulp?

1 op de 12 kinderen tot 21 jaar groeit in Nederland op in armoede. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Toch een fiets, zorgeloos dagje uit, Sinterklaascadeautje, opleiding of een warme winterjas. Zodat ook deze kinderen het gevoel hebben erbij te horen. Nu en in de toekomst. Meer weten over Kinderhulp? Klik hier

Doet u ook mee?

Meer informatie over de actie vindt u hier

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder